Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Andreei Esca este însărcinată? Fotografia care a dat-o de gol

Fiica Andreei Esca este însărcinată? Fotografia care a dat-o de gol

GALERIE FOTO (2) Fiica Andreei Esca este însărcinată? Fotografia care a dat-o de gol

Fiica Andreei Esca este însărcinată? Iubitul ei, Mario Fresh a apostat pe contul personal de instagram o fotografie care a pus fanii pe gânduri.

O melodie celebră spune că ”Nu iese fum fără foc”. Așa se întâmplă și în cazul Alexiei Eram și a iuvbitului său. După ce Mario Fresh a postat o poză cu ei doi pe contul personal de instagram, fanii s-au uitat atent și au trans niște concluzii. Oare, să vină moșul acesta pentru celebrul cuplu cu … încă o persoană? Să fie oare fiica Andreei Esca însărcinată?

Se pare că în poză, Mario o ține în brațe pe frumoasa Alexia și o pupă tandru pe obraz. Asta, în timp ce mainile sale sunt încolăcite pe abdomentul vedetei. Aceasta este de obicei o poziție în care cuplurile pozează atunci când așteaptă un copil. La fotografie, Mario a adăugat descrierea:

”Inca o zi pana vine Moșu!!! 🎅🏼 Cine a fost cuminte sa lase ✌🏼 in comentarii. Ce va doriti sa gasiti sub brad anul acesta ?🦄”, a scris Mario Fresh pe pagina sa de Instagram.

”Mai bine rămâneam copil”

Într-un interviu recent, Alexia Eram a detaliat viața pe care o duce de mai bine de un an de când face naveta între București- Londra.

“Foarte diferit, dacă sunt în Londra sau București. În București nu am timp să respir – sală, filmări, trend challenge pentru A List Magazine, emisiuni, shootinguri, întâlniri cu clienți, evenimente, lucrez la proiecte, fac vloguri. În Londra – facultate, sală, research în oraș, lucrez la proiecte pentru școală, dar și pentru mine, fac vloguri, ies cu prietenii. Sincer, mai bine rămâneam copil. Glumesc și nu prea… pentru că maturitatea asta vine și cu foarte multe responsabilități și griji. Nu mai depinzi de părinți, așa cum o făceai când erai copil, trebuie să te descurci singură într-o oarecare măsură. Întreținere, curat, deadline-uri, economii… Întotdeauna am vrut să fiu cât mai mare, dar sincer acum aș rămâne la 18 ani”, a dezvăluit Alexia Eram pentru unica.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini