Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Andreei Esca, in certuri cu o cunoscuta cantareata. De ce s-a rupt prietenia

Fiica Andreei Esca, in certuri cu o cunoscuta cantareata. De ce s-a rupt prietenia

Fiica Andreei Esca, in certuri cu o cunoscuta cantareata. De ce s-a rupt prietenia. Scandalul dintre Alex Velea, Lino Golden si Mario Fresh pare sa fi fost tras pe linie moarta, avand in vedere ca gasca s-a impacat pe retelele de socializare. Insa, exista si victime colaterale, in prezenta iubitelor din dotare, Alexia Eram si Antonia.

Alexia Eram, fiica prezentatoaarei TV Andreei Esca, si Antonia, sotia lui Velea nu mai sunt prietene. Cel care a confirmat ca fetele nu isi mai vorbesc este chiar Abi Talent, tanarul de la care a pornit scandalul dintre Alex Velea si protejatii sai pana mai deunazi, Lino Golden si Mario Fresh.

Barfele au pus capat relatiei de prietenie

Chiar daca in momentul de fata nu a dat socoteala cu privire la motivul ruperii prieteniei dintre cele doua, potrivit mesajelor subtile aruncate pe Instagram, Antonia ar fi fost deranjata de barfele pe care le imprastie Alexia Eram, cu buna stiinta, in cercul comun de prieteni. “Am aflat de curând că oamenii dintr-un cuplu pe care îi credeam prieteni nu mă suportă şi mă bârfesc cu alţi prieteni”, a spus aceasta pe Instagram, facand referire clara la cuplul Mario Fresh si Alexia Eram.

Alex Velea, mai furios ca niciodată
Alex Velea

Alex Velea a cazut la pace cu fostii protejati

Cantaretul Alex Velea a dat dovada de maturitate si a inteles ca este cazul sa ingroape securea razboiului cu cei doi fosti protejati, Lino Golden si Mario Fresh. Acesta a postat pe YouTube un filmulet incare anunta marea impacare, ruupand contractele celor doi. Si Lino Golden a apreciat momentul, astfel ca, a multumit pe Instagram, cu ajutorul unul mesaj emotionant.  “Mulțumesc unchiule că ai avut încredere în mine și că m-ați luat la voi în casă. O să rămân veșnic recunoscător. Drumurile noastre se separă dar vă doresc tot binele din lume. #nofakepost #dinsuflet”, a sccris Lino Golden pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: