Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Andreei Esca, victima bullying-ului: „Mai plâng din cauza acestui lucru”

Fiica Andreei Esca, victima bullying-ului: „Mai plâng din cauza acestui lucru”

Deși are un corp de invidiat, Alexia Eram a povestit că a fost victima bullying-ului în copilărie. Fiica Andreei Esca este complexată din cauza aspectului fizic. Totul a pornit încă din copilărie. Acum, însă, are o mulțime de urmăritori în mediul online. Mai mult, ea este un exemplu pentru tinere. Însă, se pare că nu întotdeauna s-a simțit frumoasă și atrăgătoare.

Fiica Andreei Esca, victima bullying-ului: „Mai plâng din cauza acestui lucru”

Ei bine, nici Alexia Eram nu a scăpat de bullying-ul din perioada copilăriei. Ea a povestit despre acea perioadă neplăcută a vieții ei. Se pare că acest lucru a determinat-o să aibă anumite complexe. Deși este la începutul vieții de adult, tânăra a realizat foarte multe lucruri.

În cadrul unui interviu, fiica Andreei Esca a discutat deschis despre una dintre cele mai întâlnite probleme în rândul adolescenților și nu numai. Alexia Eram a fost marcată de comentariile răutăcioase pe care le primea în copilărie de la prietenele ei.

„M-a complexat chestia asta și mai plâng din cauza acestui lucru. Când eram mică niște prietene, care îmi sunt prietene și acum, pentru că atunci când sunt mici, copiii sunt sadici s-au pus într-un cerc și cântau: ‘Push, push grăsime! Push, push grăsime! Alexia e grasă’. Eu nu eram grasă.

Eram un copil normal. După aceea am rămas cu complexul acesta că sunt grasă, cu picioarele grase. Am slăbit 10 kilograme anul trecut și mă simțeam foarte bine în corpul meu. După aceea aveam obsesia să nu ajung să am 5 kilograme în plus. Am chestia asta de perfecțiune, să fiu țiplă”, a explicat Alexia Eram la podcastul lui Radu Țibulcă.

Tot în cadrul aceluiași interviu, Alexia Eram a abordat și subiectul banilor. „Tata m-a învățat de când eram mică să îmi pun și niște bani deoparte. Într-adevăr, eu sunt o fire care cheltuie cam mult și îmi e foarte greu să fac această decizie,

dar încerc și să pun deoparte și să am tot timpul ceva. Eu sunt pe principiul că muncești pentru a avea niște bani, și banii sunt făcuți ca să îi cheltui, pentru că atunci când mori, nu o să îi iei în mormânt”, a spus Alexia Eram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: