Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Angelinei Jolie a devenit băiat. Cum vrea să fie strigat?

Fiica Angelinei Jolie a devenit băiat. Cum vrea să fie strigat?

Angelina Jolie și Shiloh

Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt s-a transformat în băiat. Părinții pare că au acceptat această schimbare și nu s-au împotrivit pentru că vor să fie fericită. Cei doi au dovedit pe parcursul timpului că sunt părinți implicați și au ținute mereu cont de părerile și nevoile copiilor lor. 

Fiica Angelinei Jolie s-a transformat complet

Atunci când Angelina Jolie a rămas însărcinată cu Brad Pitt s-a pornit un haos în care presa și fanii voiaiu să afle mai multe detalii despre primul copil biologic al cuplului celebru.

Cei doi erau deja părinți adoptivi ai lui Maddox și Zahara când a început nebunia mass-media asupra primului copil cu gene Jolie-Pitt. Interesul a fost atât de mare încât a generat un război de licitație pentru fotografiile timpurii ale copilului.

Din cauza presei care era mereu pe urmele lor, cuplul a călătorit în Namibia pentru ca Angelina să nască în liniște. Acolo, pe 27 mai 2006 s-a născut Shiloh Nouvel Jolie-Pitt.

Cum s-a transformat fiica celebrilor actori

Bebelușului i s-a atribuit sexul feminin la naștere, dar identitatea de gen a copilului a intrat în discuție încă de la o vârstă fragedă. În 2008, Brad a vorbit pentru prima dată despre faptul că Shiloh a preferat un nume diferit. La acea vreme, părinții au crezut că este o fază specifică celor mici.

„Vrea să fie numită doar John. John sau Peter. Așa că trebuie să-i spunem John”, a spus el pentru Oprah.

Numele a rămas, iar părinții au fost în regulă cu acest lucru. De asemenea, ei au fost de acord cu afinitatea pentru frații săi și cu dorința de a se îmbrăca în haine masculine, potrivit Avantaje.

„Vrea să fie băiat”, a declarat Angelina pentru Vanity Fair. „Așa că a trebuit să-i tundem părul. Îi place să poarte haine de băieți. Ea crede că este unul dintre frați.”

S-a zvonit că familia și prietenii se referă la copil ca fiind John de ceva timp. Au existat chiar zvonuri că John a început să blocheze pubertatea pentru a-și schimba fizionomia. Nimic din toate acestea nu a fost comentat sau confirmat de Brad sau Angelina.