Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Biancăi Drăgușanu, divă de mică. La 4 ani umblă în restaurante de fițe

Fiica Biancăi Drăgușanu, divă de mică. La 4 ani umblă în restaurante de fițe

GALERIE FOTO (2)

Bianca Drăgușanu nu se dezminte când vine vorba de lux și opulenta. Obișnuită cu lucruri scumpe, așa cum este și mașina sa Rolls-Royce primită cadou, dar și cu restaurante sau evenimente pe măsură, Bianca nu face rabat nici când vine vorba de fiica ei. Aceasta își plimbă fata prin restaurantele de top din capitală și nu se uita la bani.

Daca în urmă cu câțiva ani era o simplă fată de la țară care iubea un băiat cu probleme, astăzi, Bianca Drăgușanu poate spune că are o viață total diferită și lipsita de griji. Diva de București a reușit să se transforme în păpușă Barbie, cu ajutorul nenumăratelor operații estetice pe care le-a facut in ultiii ani, și să nu puna preț pe lucrurile care i se cuvin.

La restaurant de fițe, de la 4 ani

Cuplată în urmă cu câțiva ani cu Victor Slav cu care a făcut o fetiță, pe Sofia în vârstă de 4 ani, Bianca este acum pe picioarele ei și câștigă sume uriașe de bani doar cu simpla prezență. Astfel că, nu e de mirare că frecventează restaurantele de lux din capitală, la braț cu Sofia. Micuța este nelipsită din preajma mamei, așa că, oriunde s-ar duce Bianca, fie că este vorba de o întâlnire de afaceri sau una cu prietenii, aceasta este tratată regește. In plus, si mama Biancai este obisnuita cu viata simpla si lipsită de griji de la București. Si aceasta face parte din „cercul select” al divei si se bucură de micile placeri ale vieții, pentru care nu trebuie sa plătească nici măcar un leu.

Paparazzi de la Spynews au surprins-o pe Bianca, alaturi de Sofia, la ieșirea dintr-un restaurant de fițe din capitala, unde acestea au servit micul dejun. Când vine vorba de bucătărie, Bianca prefer să nu facă pe gospodina, ci mai degrabă își ia fetiță de mana, se urca în mașînă sie se duc să mănânce în oraș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: