Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Biancăi Drăgușanu s-a vopsit la doar 6 ani: „Dacă ea a visat aseară că vrea șuvițe, facem șuvițe”

Fiica Biancăi Drăgușanu s-a vopsit la doar 6 ani: „Dacă ea a visat aseară că vrea șuvițe, facem șuvițe”

GALERIE FOTO (3) Fiica Biancăi Drăgușanu s-a vopsit la doar 6 ani

Fiica Biancăi Drăgușanu s-a vopsit la doar 6 ani cu permisiunea mamei ei. Cele două au petrecut câteva ore împreună la salon. Iată toate detaliile!

Fiica Biancăi Drăgușanu s-a vopsit la doar 6 ani

Bianca Drăgușanu i-a șocat pe internauți! Sofia Natialia, fiica ei în vârstă de doar 6 anișori știe exact ce vrea de la viață și a convins-o pe mămica ei să o lase să-și facă câteva șuvițe blonde. Fosta asistentă TV nu-i rezistă fiicei ei atunci când își dorește ceva descriind-o ca pe o fire extrem de explicită. Zis și făcut, micuța s-a așezat pe scaunul salonului unde era cu mama ei și a stat cuminte până i s-a îndeplinit dorința.

Bianca este foarte atentă la aspectul său și probabil va împărtăși mereu ideile Sofiei, în materie de înfrumusețare. Cu toate acestea, fiica ei ar fi vrut să se vopsească blondă în tot capul, dar mămica ei a fost categorică, spunându-i „Nu!” micuței Sofia.

„Copilul meu este foarte explicit. El știe exact ce vrea, ceea ce este foarte important. Ar trebui să ascultați discuția dintre fiică-mea și Costel. E foarte înțeleaptă și, oricum, n-a scăpat de ea până nu își face două șuvițe care nu se văd foarte tare. Dacă ea a visat aseară că vrea șuvițe, facem șuvițe”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram

Cum și-a îmbrăcat Bianca Drăgușanu fetița. Cât costă ținuta fiicei ei

Bianca Drăgușanu și Sofia au o relație minunată, iar fosta asistentă TV sse pozează întotdeauna alături de micuța ei. Într-una dintre cele mai virale fotografii, cele două zâmbesc, se țin de mână și sunt îmbrăcate în ținute asemănătoare, iar câinele, Pufișor, un pomeranian, a fost și el asortat. O fotografie rox din cap până în picioare! Sofia a îmbrăcat o geacă Christian Dior, la fel ca mama ei, iar prețul unei singure piese este de 1000 de euro, potrivit libertateapentrufemei.ro. De asemenea, Bianca Drăgușanu poartă și o geantă roz, în valoare de 2000 de euro. Nu e prima dată când cele două se asortează, fiind un lucru obișnuit între o mamă și o fiică.

„Toate ca toate, dar nici măcar un cățel ca al meu: roz”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: