Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, agresată la grădiniță. Cea mică a fost transferată

Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, agresată la grădiniță. Cea mică a fost transferată

Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, în vârstă de patru ani, a fost agresată la grădiniță. Cea mică a fost grav mușcată de picior de o colegă, încât s-a ales cu o vânătaie și urme de dinți.

Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, agresată la grădiniță. Cea mică a fost transferată

Invitată în cadrul emisiunii Teo Show, Bianca Drăgușanu a făcut această dezvăluire, precizând, totodată, că a fost nevoită să o transfere pe cea mică la o altă grădiniță, în urma evenimentului neplăcut. Timp de șapte zile, Sofia a avut nevoie de îngrijiri pentru a i se vindeca rana.

“Am schimbat grădinița tot din cauza unor dăunători. A venit cu o vânătaie, i se vedeau și dințișorii. Se urcau pe un topogan, a sărit, a mușcat-o. A stat cu vânătaia șapte zile. Suntem ok, ne vedem de treaba noastră. Noi chiar suntem ocupate, nu ca alte persoane care n-au ocupație.S-a dus la grădiniță și, într-un moment de neatenție, o altă fetiță a mușcat-o de picior. A venit acasă cu o vânătaie, n-am înțeles circumstanțele, totuși, nu e de vină copilul, dar cum să reacționezi așa. A stat vânătă șapte zile, avem tot felul de evenimente în fiecare zi”, a povestiti Bianca Drăgușanu, scrie Cancan.

De asemenea, Bianca Drăgușanu a mai spus că fiica ei, Sofia, s-a mai confruntat și cu o tuse cruntă, pe parcursul a trei săptămâni.

“În ciuda tuturor evenimentelor, astea care se tot întâmplă din cauza faptului că unii au o lipsă mare de ocupație. Eu n-am nicio problemă, copilul este ok, chiar dacă a avut o perioadă în care a tușit vreo trei săptămâni și nu știam ce să îi mai fac.Mama e bine, sora mea s-a așezat la casa ei. Totul este minunat. Atmosfera se mai bruiază din cauza unor dăunători. N-au ce să facă, se plictisesc. Le place foarte mult atenția. Presa n-ar trebui să acorde atâta atenție persoanelor care n-au ce să facă. Sunt doar mici ploi, care trec”, a mai declarat partenera de viață a lui Gabi Bădălău.

Ce a spus Bianca Drăgușanu despre Alex Bodi

Întrebată în cadrul aceleiași emisiuni despre scandalurile din ultima vreme, Bianca Drăgușanu a evitat să facă declarații concrete. A spus subtil, făcând referire la el, că:

”Dăunatorii atentează la liniștea și fericirea mea si epatează, le place mult atenția publicului și a presei care nu ar trebui să acorde atât de multă atenție unei persoane care n-are ce sa facă, sunt doar mici ploi care trec”, a spus Bianca Drăgușanu în timpul emisiunii Teo Show.

Reamintim că zilele trecute, Bianca a fost urmărită la un salon de cosmetică și la un restaurant din parcul Herăstrău de către fostul soț, Alex Bodi. Acesta și-a dorit să o convingă să se împace cu el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: