Redactia.ro
Home » Monden » Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, ajunsă de urgență pe masa de operații. Ce s-a întâmplat cu Carmina: „Aveam dureri de cap infernale”

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, ajunsă de urgență pe masa de operații. Ce s-a întâmplat cu Carmina: „Aveam dureri de cap infernale”

Au fost emoții mari în familia lui Liviu Vârciu. Carmina, fiica cea mare a vedetei TV, a ajuns de urgență pe masa de operații, din pricina unor probleme de sănătate descoperite de medici. Adolescenta a povestiti tuturor ce s-a întâmplat.

Se pare că totul a început din cauza problemelor pe care fiica lui Liviu Vârciu le avea cu vederea. Fata vedetei TV a mărturisit că se confrunta cu dureri de cap infernale. Acest fapt i-a alertat pe medici.

Fiica lui Liviu Vârciu, ajunsă de urgență pe masa de operații. Ce s-a întâmplat cu Carmina

În urma unui control medical amănunțit, specialiștii au decis că tânăra are nevoie de urgență de o intervenție la ochi. Fiica lui Liviu Vârciu, a povestit calvarul prin care a trecut pe internet.

„Nu mai am nevoie de ochelari! Eu purtam ochelari, dar, în ultimul timp, nu i-am mai purtat pentru că aveam dureri de cap infernale.
Operația a fost făcută cu un aparat foarte șmecher. Mulțumesc, Doamne, că am avut norocul și posibilitatea să-mi fac operația. A durat 5-6 minute, adică nimica toată. Am ieșit din sala de operație și cam asta a fost.

Am avut senzația că aveam nisip în ochi, parfum, îmi curgea nasul, ochii, nu am bandaj, îmi e pupila foarte dilatată, pentru că mi s-au pus niște picături ca să nu mă doară sau să mă usture.”, a explicat fiica lui Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

Carmina, marea absentă de la botezul fiului lui Liviu Vârciu

Carmina a fost marea absentă de la botezul fiului lui Liviu Vârciu și al Andei Călin, cel mai nou membru al familiei artistului, care a avut loc în toamna aceasta. Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a explicat că a fost nevoită să meargă la Arad în aceea perioadă. Totul ar fi avut legătură cu faptul că tatăl ei i-a cumpărat un apartament în București, unde vine la facultate. Iar mutatul în Capitală i-a cam ocupat tot timpul adolescentei.

„Eu am fost la București cu înscrierea la facultate, am rezolvat cu apartamentul și am rezolvat toate cele. Am plecat în Arad să-mi strâng lucrurile, să mă pot muta în București, așa că am preferat să nu mă mai plimb pe drumuri. E ok, nu am vrut să mă plimb pe drumuri cu bagajele și toate cele.”, a povestit fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, tot pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: