Redactia.ro
Home » Monden » Fiica cea mare a lui Vârciu este o adevărată domnișoară

Fiica cea mare a lui Vârciu este o adevărată domnișoară

GALERIE FOTO (3)Fiica cea mare a lui Vârciu este o adevărată domnișoară

Fiica cea mare a lui Vârciu este o adevărată domnișoară. Carmina a crescut, iar acum întoarce toate capetele. Însă, nici mama sa, Ami Teiceanu nu se lasă mai prejos. Cele două au fost fotografiate la finalului unei sedințe de make up și…cu greu își puteai da seama că cele două nu erau surori, ci mamă și fiică.

Dacă până mai ieri părea că fiica cea mare a lui Liviu Vârciu este încă un copil, Carmina a surpins plăcut. Șatena are o relație deosebită cu mama sa. Cele două au participat la o ședință de make up. Fotografia cu ele de la final a lăsat cu cura căscată toți internauții.

Citește și: Andreea Esca, riduri proeminente la 47 de ani. Refuză să apeleze la bisturiu

Fiica cea mare a lui Vârciu este o adevărată domnișoară

Liviu Vârciu este un tată mândru

Carmina este foarte activă în mediul online. Mai nou, a început să cocheteze și cu vloggul. Se bucură de multe activități care o țin ocupată și de prietenii care o înconjoară.

Carmina este foarte apropiată și de tatăl său. Cei doi petrec cât mai mult timp împreună. Ba chiar mai mult, au fost și în club în aeastă vară. De când fiica cea mică a prezentatorului Tv a apărut pe lume, Carmina este și mult mai prezentă în fotografiile de familie.

Liviu Vârciu este un tată mândru

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: