Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Corinei Dănilă a împlinit 18 ani. Ce mesaj i-a transmis mama sa în această zi deosebită

Fiica Corinei Dănilă a împlinit 18 ani. Ce mesaj i-a transmis mama sa în această zi deosebită

GALERIE FOTO (2)

Corina Dănilă are toate motivele să fie mândră și fericită. Fiica ei, Rianna Măgean, a împlinit recent frumoasa vârstă de 18 ani, iar pentru a marca acest moment deosebit actrița a postat o fotografie în mediul online, însoțită de un mesaj emoționant. 

Corina Dănilă a ales în cei mai bine de 20 de ani de carieră să fie o figură foarte modestă atunci când vine vorba de viața sa personală. Fiica ei, Rianna Măgean, a apărut rareori în mediul public, însă ziua sa de naștere a fost o excepție în acest sens. Adolescenta și-a sărbătorit recent majoratul, iar mama sa și-a dorit să marcheze într-un mod inedit acest moment special din viața sa.

Astfel, actrița a postat pe contul său personal de Instagram o fotografie în care apare alături de Rianna, însoțită de un mesaj emoționant. Corina și-a dorit să-i transmită gândurile sale celei pe care o iubește mai presus de orice și să-i facă o urare menită să-i ghideze anii ce vor urma.

„La mulți ani, Rianna mea, la împlinirea vârstei de 18 ani. Înțelepciunea ta își numără anii. Frumusețea ta este deosebită, inima ta este suficient de mare pentru a iubi întreaga lume, simțul umorului este imens. Să cauți mereu binele în tine și în ceilalți. Rămâi bună, puternică și amuzantă. Fie ca toate binecuvântările și bunătatea pe care le meriți să vină la tine astăzi și întotdeauna. Te iubesc până la lună și înapoi!”, a scris Corina Dănilă pe contul ei de Instagram.

Fiica Corinei Dănilă a avut parte de o copilărie obișnuită, în ciuda celebrității mamei sale

Ipostaza de persoană publică poate fi mereu una dificilă, însă Corina Dănilă a știut mereu cum să-și păstreze viața privată și cea personală în echilibru. Rianna a știut mereu că mama sa este o figură foarte apreciată în țara noastră, însă acest lucru nu i-a afectat deloc dezvoltarea și felul în care a privit viața.

Chiar dacă actrița se bucură de celebritate, fiica sa a avut parte de o copilărie normală. Rezultatele sale școlare nu au fost afectate în vreun fel, iar Corina a încurajat-o mereu să-și urmeze propriul drum și pasiunile.

Prezentatoarea de la TVR a mărturisit că mulți dintre colegii fetei sale au venit la teatru să o vadă pe scenă, ceea ce înseamnă că și apropiații Riannei au știut mereu cine este mama ei. S-a bucurat însă de susținere și iubire pretutindeni, iar firea ei prietenoasă și amuzantă a fost mereu apreciată de cei din jur. Nu a avut parte de un tratament preferențial în vreun fel, fapt ce a ajutat-o să devină o tânără sigură pe propriile forțe, dornică să facă ceea ce-și dorește cu adevărat.

„A știut mereu cine este mama ei. Nu i-a ascuns nimeni. Din contră. Sunt colegii ei care vin la teatru să mă vadă jucând. Suntem într-o atitudine, zic eu, normală. De normalitate. Faptul că eu am încă o notorietate știu eu, mai ridicată nu o împiedică pe ea să fie la fel de bună, la fel de studioasă, la fel de deșteaptă, cuminte, visătoare sau realistă”, a declarat prezentatoarea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: