Redactia.ro
Home » Homepage » Fiica criminalului din Onești, amenințată cu moartea. Tânăra plecată în Germania rupe tăcere: ”Tatăl meu nu tăia o găină”

Fiica criminalului din Onești, amenințată cu moartea. Tânăra plecată în Germania rupe tăcere: ”Tatăl meu nu tăia o găină”

Andreea Moroșan, cea de-a doua fiică a criminalului din Onești, rupe tăcerea și spune tot despre tatăl ei, implicat în tragedia care a zguduit România. Tânăra plecată în Germania spune că nu poate reveni în țară din cauză că este amenințată cu moartea.

Andreea Moroșan, cea de-a doua fiică a criminalului din Onești, care a ucis cu sânge rece doi muncitori, este plecată în Germania de mai bine de cinci ani. Tânăra este de părere că își cunoaște foarte bine tatăl, dar nu înțelege cum a ajuns acesta să comită dubla-crimă din apartamentul groazei.

Șocant este și că aceasta susține că tatăl său nu putea tăia o găină în casă, așadar nu înțelege ce a fost în capul său în acele momente.

”Nu credeam că se ajunge la așa ceva. Îmi cunosc tatăl prea bine. Acum cuvintele sunt de prisos și nu are niciun rost. Sunt amenințată de diferite persoane, nu am cum să vin în țară.  Amenințări cu moartea, că mi se va arăta ce se întâmplă. Tatăl meu nu tăia o gaină acasă. Nu vreau să-l disculp, dar tatăl meu nu tăia o gaină acasă. Nu știu ce a fost în capul lui atunci” , a declarat Andreea Moroșan, la Romania TV.

Fiica lui Gheorghe Moroșan a povestit și momentul de la care ar fi provocat trauma familiei sale, în urmă cu 11 ani, când au rămas fără apartament.

Din cele povestite, executorul judecătoresc şi jandarmii  au intrat cu forța în casă la aceea vreme. Fiica criminalului din Onești care se află în Germania susține că sora ei a trăit atunci clipe de groază, fiindu-i pusă arma la cap.

”Au venit cu executor, pe baza deciziei. Când au intrat în apartament nu au prezentat nimic. Au intrat forțat, m-au izbit de un perete. M-am apărat, o femeie contra trei bărbați nu poți face față. Într-un moment l-am mușcat pe unul dintre jandarmi, nu mama mea. Tatăl meu nu era în țară, a fost șofer de tir multă vreme”,  a mai explicat Andreea Moroșan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: