Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Cristinei Cioran, încă în spital. Cât mai trebuie să stea micuța internată

Fiica Cristinei Cioran, încă în spital. Cât mai trebuie să stea micuța internată

Cristina Cioran a trecut prin emoții uriașe cu fetița sa, născută prematur, la începutul lunii iulie. Micuța sa Ema a venit pe lume mult mai devreme, actrița fiind nevoită să o lase în spital pentru a se stabiliza. Însă cât mai trebuie să stea micuța internată este întrebare la care fanii vedetei TV așteaptă cu sufletul la gură un fericit răspuns.

Cristina Cioran nu a apucat să se bucure de venirea pe lume a primul ei copil, căci micuța ei Ema s-a născut prematur. Iată că din acest motiv fiica Cristinei Cioran este încă în spital. Actrița a vorbit despre cât mai trebuie să stea internată.

Fiica Cristinei Cioran, încă în spital. Cât mai trebuie să stea internată

Cristina trece acum prin emoții uriașe, ca mamă. Acum ar fi trebuit să fie în ultimele luni de gravidă, însă micuța sa Ema și-a dorit să vină pe lume mai devreme, mai exact cu 2 luni mai devreme decât se așteptau medicii.

Actrița a născut prematur în urma unei toxiinfecții alimentare, s-a externat, dar a trebui să-și lase micuța internată, în incubator. Din nefericire, din pricina pandemiei de COVID-19, actrița și iubitul ei, cei doi proaspeți părinți, nu au avut voie la mai mult de două vizite pe săptămână.

Cristina Cioran, mesaj emoționant: ”Nu mi-am imaginat”

Kiki Cioran, așa cum îi spun apropiații, a mărturisit că nu și-a imaginat că sunt atât de mulți părinți care trec prin această situație plină de emoție, care trebuie, la rândul lor, să spere cu toată puterea ca micuții lor să câștige în lupta cu viața.

”Nu mi-am imaginat că suntem atât de mulți și multe, cele care trecem prin astfel de momente și vreau să vă spun că mă ajută enorm să merg mai departe și să prind curaj. Ema e puternică, are o strângere de mână ca tati, zâmbet că mami, curaj și ambiție.

Ema mea a rămas în spital sub atenta îngrijire a medicilor care au salvat-o. Nu știu cum și nu pot să exprim ceea ce simt pentru ce au făcut pentru noi și fac zilnic pentru ea”, este mesajul emoționant transmis de Cristina Cioran pe Instagram, prin care și-a dorit să le încurajeze și pe celelalte mame care se află în situații similar ei.

De curând, actrița a mărturisit că Ema trebuie să rămână puțin mai mult în spital decât s-a preconizat. Acum, așteaptă cu sufletul la gură și gânduri bune ca fetița să ajungă acasă.

“Copilul este bine! Este în spital încă, așteptăm să o luăm acasă. O dată pe săptămână avem voie să o vizităm, ci nu de două ori, cum ni s-a spus inițial. Alex a fost o singură dată să își vadă fetița, am fost împreună.

Nu știu cât o să mai stea în spital, nu depinde de mine, depinde de evoluția sa și de ce spun medicii. Important este ca ea să fie bine, să fie sănătoasă. Cred că va mai rămâne încă două săptămâni pe lângă cele trei, cât a stat până acum”, a mai mărturisit Cristina Cioran despre starea micuței sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: