Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Elenei Cârstea s-a întors de pe front! Surpriza făcută mamei sale adoptive

Fiica Elenei Cârstea s-a întors de pe front! Surpriza făcută mamei sale adoptive

GALERIE FOTO (2) Elena Carstea si fiica adoptiva, Adriana

Elena Cârstea a trecut prin emoții colosale. Vedeta stabilită în America a dus dorul celei mai mici fete a ei, Adriana, care timp de an de zile a fost plecată în Coreea de Sud, într-un stagiu militar. Momentul revederii dintre Elena Cârstea și mezina ei a fost unul presărat de lacrimi. Tânăra i-a făcut mamei ei o surpriză uriașă.

Elena Cârstea trece prin emoții colosale de când fiica ei cea mică Adriana s-a înrolat în armata americană. Chiar dacă emoțiile sunt uriașe, vedeta o susține cu tot ce poate pe drumul ales. Adriana s-a întors acasă, chiar în ziua în care împlinea 21 de ani, iar revederea a fost extrem de emoționantă.

Fiica Elenei Cârstea s-a întors de pe front

Cântăreața a postat pe Facebook câteva fotografii cu familia reunită. Elena Cârstea este extrem de mândră de curajul de care au dat dovadă când au pornit într-o carieră atât de dură.

Dacă Adriana a fost plecată timp de un an în Coreea de Sud, fata cea mare, Sanda, în vârstă de 23 de ani, a rămas pe teritoriul Americii. Însă și în acest caz, situația lor este una imprevizibilă. În SUA și fetele pot fi chemate oricând, la datorie.

Elena Cârstea a postat pe rețelele de socializare un mesaj sfâsâietor, în urmă cu câteva zile, manifestându-şi dorul pentru mezina familiei.

A trecut un an şi fetiţa mea este o femeie frumoasă, va avea mâine 21 de anişori, îmi este dor de fetiţa mea, te iubesc frumoaso, să ai parte de cel mai minunat timp, te iubeşte mult mama!‘, a transmis românca stabilită în SUA.

Surpriza avea să vină o zi mai târziu, pe 5 septembrie, când Adriana a venit acasă: ‘Uite cine m-a surprins azi după mai bine de un an. Aproape că am murit. La mulţi ani, fată dulce! Bine ai venit acasă’, a scris Elena, pe conturile sociale, în dreptul fotografiilor de familie, în care îşi strânge cu drag fata la piept.

Elena Cârstea locuieşte în Statele Unite, alături de soţul ei, Glenn Muttart, de mai bine de 14 ani. Le are acolo și pe cele două fete, Sanda şi Adriana, pe care cântăreața le-a înfiat la vârsta de 35 de ani, scrie Viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: