Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Fiica i-a fost furată la naștere, în urmă cu 30 de ani? Povestea tragică a Mariei, o femeie din Vâlcea

Fiica i-a fost furată la naștere, în urmă cu 30 de ani? Povestea tragică a Mariei, o femeie din Vâlcea

În urmă cu mai bine de 30 de ani, Maria era pe cale să dea naștere celui de-al cincilea copil. Femeia a mers în sala de nașteri, dar a fost anunțată despre avortul spontan, iar bebelușul a murit. Deși una dintre asistente i-a mărturisit că a născut o fetiță, nu și-a văzut niciodată copilul.

N-a aflat nimic despre micuță

Până astăzi, Maria nu știe ce s-a întâmplat cu fiica ei, dar crede că fetița a fost furată, imediat ce s-a născut.
În 1986, Maria, a fost nevoită să aducă pe lume al cincilea copil. Ajunsă la maternitate, i s-a spus că are probleme cu sarcina. A stat 4 luni în spital să se trateze și i s-a făcut o injecție chiar în Ajunul Crăciunului, apoi i s-a spus că va face o cezariană.

”Am fost propusă pe 24 decembrie să anunț familia că mi se face cezariană. Am anunțat acasă, au venit trei persoane, să doneze sânge, dar în seara de pe 25 în 26 mi-au făcut o injectie ca să mă pregătească de cezariană.

Până au venit ai mei să doneze sânge eu am născut. Când am născut mi s-a spus că e avort spontan. Nu l-au lăsat să-l aud eu plângând”, a spus femeie pentru Acces Direct.

Fetița era perfect sănătoasă?

Maria susține că a aflat de la o asistentă că a născut o fetiță perfect sănătoasă, dar i s-a spus să nu spună nimănui pentru că era periculos și dacă ar afla cineva, ambele ar fi fost împușcate.

În ciuda faptului că și-a văzut copilul, Maria a fost externată din spital și a plecat acasă fără copil, dar nu știe exact ce s-a întâmplat. Ea a spus că se afla în salonul de la spital cu o femeie care nu putea avea copii, și presupune că fetița ei a ajuns în mâinile acelei familii.
În ciuda încercărilor ei de a afla unde se află fiica ei, Maria încă nu știe adevărul despre fiica pe care a pierdut-o în urmă cu mai bine de 30 de ani.

”În ziua cealaltă a venit o asistentă la mine și mi-a zis că de ce plângi, i-am zis că mi s-a umflat pieptul și n-am pastile și mi-a zis să pun un prosop cu apă rece. Mi-a zis haideți cu mine la cabinet să vă dau o pastile. Mi-a zis să iau pastila ca să dea laptele înapoi.

Mi-a zis că tu știi că ai făcut o fată, mi-a zis că ai o fată frumoasă, dar să nu spui la nimeni că ne împușcă pe amândouă. M-a luat de mână, m-a dus sus la etajul cinci, era o fetiță brunetă, roșie cu ceva pe față așa, și cu aia am rămas. Am plecat acasă, nu mi-a dat nimeni certificat de deces, nici copil, nici mort, nici viu”, a mai adăugat Maria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: