Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Anghel Iordănescu, noua știristă de la matinalul Prima TV. Cum arată Maria Iordănescu

Fiica lui Anghel Iordănescu, noua știristă de la matinalul Prima TV. Cum arată Maria Iordănescu

GALERIE FOTO (3)

Anghel Iordănescu este mândru foc de fiica sa. Maria Iordănescu muncește din greu pentru a deveni o jurnalistă de top. Recent, frumoasa blondină a semnat pentru un nou job cu o televiziune de top din România.

Maria Iordănescu va face parte din echipa unui matinal

Maria Iordănescu a intrat în echipa matinalului de la Prima TV. Fiica lui Anghel Iordănescu a prezentat în trecut stirile la o televiziune care avea la bază știri sportive, dar acum s-a reprofilat și s-a alăturat echipei de la Focus la Prima Oră, matinalul celor de la Prima TV.

Maria Iordănescu a schimbat doar portul TV, dar ea va prezenta tot știrile sportive, prima sa dragoste. Prezentatoarea a prins drag de zona sportivă atât de la tatăl său Anghel Iordănescu, cât și de la fratele ei Edi.

Emoțiile cele mai mari tata le avea la loviturile de la 11 m. Aceeași emoție, adevărat nu cu aceeași intensitate pe care o simțea tata, am trăit-o și eu. Am simțit bucurie că mi s-a oferit această șansă, dar și o emoție puternică pentru ce va urma.Pentru că știrile trebuie să câștige întotdeauna. Fiecare pas pe care îl voi face, cu siguranță, mă va ajuta să ajung mai aproape de public și să am, în final, sentimentul lucrului bine făcut. Mai mult decât atât, propunerea Prima TV mă motivează pentru că nimic nu se poate face fără echipă. Eu am avut șansa să am un debut la pupitrul știrilor Look Sport Plus și să învăț de la cei mai buni. Oamenii de la Cluj m-au aruncat în joc, ca titular, preț de câteva luni, iar acum mă voi alătura echipei Prima TV de la București, fapt care mă obligă să fiu un coechipier bun, un coleg pe care ceilalți să se poată baza.„, a declarat Maria Iordănescu.

sursa foto: instagram

Maria Iordănescu susține că pe zi ce trece se perfecționează în domeniul jurnalismului. Fiica lui Anghel Iordănescu va debuta la noul job din data de 22 iunie, și a declarat că această postură, de prezentator, reprezintă pentru ea împlinirea unui vis.

Practic, îmi îndeplinesc un vis care m-a urmărit toată copilăria și adolescența. Să pot să duc mai departe măcar o frântură din tot efortul depus ani și ani la rând de tatăl și de fratele meu în lumea fotbalului. Eu simt că, iată, contez și nu este puțin lucru.Este adevărat, am început să mă perfecționez în urmă cu câțiva ani și să înțeleg cum se produc știrile, să deprind mecanismul și mai apoi să ies și să povestesc întregul context. Și, ca în orice partidă, am avut parte și de lovituri, de sentimentul că nu am dat tot, dar iată, odată cu această propunere, am parte și de o victorie.„, a mai mărturisit Maria.

Etichete: