Redactia.ro
Home » Sport » Fiica lui Anghel Iordănescu se căsătorește. Cine este bărbatul care va intra în familia fostului antrenor de fotbal

Fiica lui Anghel Iordănescu se căsătorește. Cine este bărbatul care va intra în familia fostului antrenor de fotbal

GALERIE FOTO (5) Fiica lui Anghel Iordănescu se căsătorește

Fiica lui Anghel Iordănescu se căsătorește. Fiica fostului selecționer al României, Maria Iordănesc își va pune pirostiile. Anghel Iordănescu va fi socru mic, după ce fiica sa s-a logodit cu iubitul în acest an. Cei doi au decis să organizeze o nuntă ca-n povești.

Fiica lui Anghel Iordănescu se căsătorește. Cine este bărbatul care va intra în familia fostului antrenor de fotbal

Fiica lui Anghel Iordănescu se căsătorește. Fostul selecționer al României, Anghel Iordănescu va deveni socru mic după ce fiica sa, Maria, a spus „DA”. Aceasta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, iar în curând va avea loc marele eveniment. Fiica fostului fotbalist și sora antrenorului CFR Edi Iordănescu, a absolvit Academia de Studii Economice din Capitală, și a urmat cursurile unei școli de televiziune, iar acum este jurnalistă. Aceasta a avut o emisiune la Telekom Sporrt, devenind ulterior prezentatoarea știrilor de la Look Sport Plus.

Acum, Maria Iordănescu face parte din echipa Prima Tv, unde îi încântă pe telespectatori în fiecare dimineață cu știrile din Sport. Ei bine, vestea că Maria se va mărita, i-a bucurat pe cei apropiați. În urma unei vacanțe la Barcelona din luna mai, iubitul ei a cerut-o în căsătorie, iar fiica fostului selecționer a spus „DA”. Blondina a postat și o imagine cu celebrul inel pe care l-a primit. Acesta are o formă clasică, cu un safir înconjurat de diamante, exact ca la casele regale. Potrivit unor surse, Maria și-ar fi ales deja de nașul de cununie. Ar fi vorba de nimeni altul decât Gigi Becali, care ar fi acceptat fără să stea pe gânduri. Cu toate astea, afaceristul a impus condiția de a nu participa la petrecerea de după slujbă, pentru că nu-i mai plac petrecerile.

Rămâne de văzut când va avea loc marele eveniment, în cadrul căruia Anghel Iordănescu va fi socru mic. Fostul fotbalist mai are trei băieți, Edi, Andrei și Alex, iar Maria este unica fiică a acestuia, ceea ce înseamnă că va avea parte de o nuntă ca-n povești. Iubitul Mariei a studiat în străinătate, iar Maria spune că partenerul ei este foarte inteligent și cu o minte sclipitoare. Deși jurnalista postează multe poze cu iubitul ei pe rețelele de socializare, nu se cunosc multe detalii despre acesta. Putem spune doar că este evident că face parte dintr-o familie înstărită.

Maria Iordănescu, dezvăluiri emoționante despre tatăl ei

În vârstă de 71 de ani, Anghel Iordănescu se poate declara un bărbat împlinit și fericit. Fiica sa, Maria, 25 de ani, va îmbrăca rochia de mireasă și se va căsătorit cu bărbatul visurilor sale. În urmă cu ceva timp, tânăra a depănat amintiri emoționante legate de tatăl ei.

Aceasta a povestit cum i s-a făcut rău la un meci al naționalei României, pe vremea când „Tata Puiu” era încă selecționer. „Am foarte multe amintiri frumoase cu tata. Euro 2016 a fost primul în care am conștientizat amploarea fenomenului fotbalistic. Eu știam că el a fost un mare jucător și un mare antrenor, dar nu eram născută în anii 90 când el juca sau când era la Cupa Mondială în Statele Unite. Iar la Euro 2016 o imagine foarte frumoasă a fost când toată familia eram alături de el la primul meci, cu Franța. M-am bucurat foarte mult când am reușit după partidă să stăm împreună câteva ore.”, a povestit Maria Iordănescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: