Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Aurelian Preda trece prin momente cumplite. Tânăra se confruntă cu singurătatea

Fiica lui Aurelian Preda trece prin momente cumplite. Tânăra se confruntă cu singurătatea

GALERIE FOTO (3) Fiica lui Aurelian Preda trece prin momente cumplite

Fiica lui Aurelian Preda trece prin momente cumplite. La cinci ani de la moartea artistului, Anamaria Rosa Preda îi simte lipsa tatălui său. Tânăra trece prin momente dificile, confruntându-se cu singuratea. Cu toate astea, încearcă să se mențină puternică și ambițioasă.

Fiica lui Aurelian Preda trece prin momente cumplite. Tânăra se confruntă cu singurătatea

Fiica lui Aurelian Preda trece prin momente cumplite. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață în urmă cu cinci ani, lăsând în urmă o fiică îndurerată. Anamaria Rosa Preda își aduce aminte cu tristețe de momentul în care a rămas singură pe lume. Tânăra mărturisește că se confruntă cu singuratea și diferite probleme, dar încearcă să fie puternică.

Fiica lui Aurelian Preda a vorbit despre momentele de cumpănă prin care a trecut odată cu moartea tatălui ei, dar și câte persoane au rămas lângă ea. „Da. Îi simt lipsa mereu! Sinceră să fiu, de când a decedat tatăl meu nu îmi mai merge viaţa atât de bine pe cât mergea, pentru că el a fost practic stâlpul meu! Da. Îi simt lipsa mereu! Sinceră să fiu, de când a decedat tatăl meu nu îmi mai merge viaţa atât de bine pe cât mergea, pentru că el a fost practic stâlpul meu!”, a spus Anamaria Rosa Preda pentru Click.ro.

Anamaria Rosa a declarat că multe persoane i-au fost alături după moartea tatălui ei, dar odată cu trecerea timpului, acestea s-au evaporat rând pe rând. „După moartea tatălui meu, s-au arătat mulţi viteji o bună perioadă de timp şi mulţi mi-au fost aproape, bine, şi din punct de vedere al vorbelor, al sfaturilor, dar uşor-uşor, în fiecare lună mai dispăreau câteva persoane. În ultima perioadă pot spune că, chiar mă uitam la filmările de la majorat, unde am avut 120 de invitaţi, din 120 de invitaţi cred că doar 5 mi-au rămas aproape”, a spus tânăra.

Fiica lui Aurelian Preda își dorește să lucreze în televiziune, dar să nu aibă legătură cu domeniul popular, unde a lucrat tatăl ei. „Aş vrea să lucrez într-o televiziune care s-ar detaşa de lumea muzicii populare, pentru că mi-a fost greu să lucrez în locul în care a lucrat tata. A fost foarte greu pentru mine să mă obişnuiesc. Chiar dacă îi ştiam pe toţi colegii de când eram mică şi m-am obişnuit cu ei. Mi-aş dori să lucrez în televiziune, pe un alt domeniu, poate pe divertisment”, a mai spus fiica lui Aurelian Preda.

Aurelian Preda a murit la vârsta de 47 de ani

Cunoscutul interpret de muzică populară, Aurelian Preda s-a stins din viață pe 27 septembrie 2016, la vârsta de 47 de ani. Artistul se afla internat într-o clinică privată din Austria. Prezentatorul emisiunilor „Poveşti de viaţă” şi “Destine celebre”, ar fi fost diagnosticat cu o boală incurabilă și s-ar fi luptat vreme de 7 ani cu cancerul.

Din păcate, fiica artistului a reușit cu greu să depășească acest moment, iar la un moment dat a avut gânduri sinucigașe. Datorită rugăciunilor, fiica regretatului artist nu și-a pus capăt zilelor și a înțeles că viața merge mai deparrte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: