Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu s-a apucat de modelling. Anunțul făcut de cei doi artiști

Fiica lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu s-a apucat de modelling. Anunțul făcut de cei doi artiști

GALERIE FOTO (5)

Cântărețul Aurelian Temișan și actrița Monica Davidescu formează un cuplu de 25 de ani și au împreună o fetiță în vârstă de 10 ani, pe nume Dora. 

Dora a început să facă modelling

Fiica celor doi artiști, Dora, are doar 10 ani și s-a apucat de modelling cu binecunoscuta Eli Lăslean. Anuțul a fost făcut chiar de mama ei, actrița Monica Davidescu, pe contul ei de socializare.

”Se mai întâmplă și lucruri bune. Dora învață despre modă de la Eli Lăslean. Fetița noastră participă la cursurile gândite de prietena noastră, creatoarea de modă Eli Laslean. Cursuri foarte interesante la care copiii învață noțiuni de design, de modelling, stil personal, fac și puțină educație financiară,învață câte ceva despre croitorie, despre cusut sau tricotat….multe lucruri utile pentru cei curioși să se apropie de acest domeniu din orice parte. Eli invită pentru fiecare curs câte o persoană specializată care îi captivează pe copii cu informații si lucruri interesante”, a fost mesajul actriței pe reșelele de socializare.

Monica Davidescu a publicat și o serie de fotorafii din cadrul lecțiilor de modelling ale Dorei.

 

Secretul unei căsnicii longevive

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează o căsnicie de mai bine de 25 de ani. Cei doi artiști au avut o poveste de dragoste pusă la încercare. Întrebați în cadrul unui interviu care este secretul unei căsnicii longevive, Aurelian Temișan a răspuns că este vorba despre lucruri care nu pot fi controlate. ,,E vorba de ce ți-e scris pe frunte, dar nu poți ști vreodată.

Însă, între cei doi nu a fost dragoste la prima vedere, după cum a mărturisit cântărețul Aurelian Temișan, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu pentru Viva.ro.

,,Cu siguranță NU a fost dragoste la prima vedere. Eu veneam după o perioadă „agitată din punct de vedere sentimental, deci nu mă gândeam la o posibilă relație. Dar, cum lucrurile bune vin când nu te aștepți, am continuat în a crede în ceea ce începusem să simt și…”.

Și Monica Davidescu a spus cum anume a decurs lucrurile atunci când s-au cunoscut. ,,Nu înțelegeam de ce mă atrage. Eram curioasă să aflu dacă o vedetă ca el, atunci în mare vogă, ar face pasul serios către o tânără studentă fără niciun sprijin în București. Și, dacă da, eram curioasă cât ar fi ținut seriozitatea. A trecut testula răspuns actrița.

Actorul mărurisea, în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni TV, care este secretul mariajului său.

„E o maturitate care a intervenit între timp. Cred că în suflet am rămas la fel amândoi. Aşezându-ne foarte bine în această viaţă, pe meseriile pe care le avem, unul în faţa celuilalt, eu cred că este parte din succesul sudării noastre. După cum spunea un prieten bun al nostru când ne-am căsătorit, dacă vrei ca totul să meargă bine, nu încerca să ridici pretenţiile faţă de cel de lângă tine. Mai bine le scazi, ca în momentul în care te surprinde, să fie o surpriză plăcută. Dacă încerci să ai pretenţii mai mari, ai greşit. Dacă ai greşit, ajungi mai rău ca înainte de căsătorie”, a declarat Aurelian Temișan.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: