Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Becali a rămas însărcinată în noaptea nunții

Fiica lui Becali a rămas însărcinată în noaptea nunții

GALERIE FOTO (4) Fiica lui Becali a rămas însărcinată

La doar o lună de când am asistat la grandiosul eveniment, primim și vestea cea mare! Fiica lui Becali a rămas însărcinată în noaptea nunții.

Așa cum spune tradiția, mirii au petrecut noaptea nunții în stil romantic, iar ciao.ro spune că dragostea dintre ei a fost atât de mare, încât s-a întâmplat și minunea: Teodora a rămas însărcinată! Informațiile sursei citate anterior susțin că primul nepot al lui Gigi Becali va veni pe lume în vara anului viitor.

Fiica lui Becali a rămas însărcinată în noaptea nunții

Gigi Becali și-a măritat fiica cea mare în urmă cu o lună. Toată lumea bună din showbiz-ul românesc a fost prezentă la marele eveniment. Gigi Becali a scos din buzunar un milion de euro pentru ca totul să iasă bine. Latifundiarul din Pipera a oferit 20.000 de euro unui alt cuplu de nuntași pentru ca aceștia să-i cedeze o formație de muzicanți pe care și-o dorea și el! Au paticipat în jur de 700 de persoane, și au strâns 600.000 de euro.
Spre dimineață, Becali a împărțit bani și ospătarilor, care au avut grijă ca preparatele să ajungă calde pe mesele invitaților. Andra și Cătălin Măruță au întreținut atmosfera. Printre invitații de seamă s-au numărat și Anamaria Prodan, Mitică Dragomir, Hrebenciuc, Videanu, Păunescu, dar şi soţia lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel.


La nunta fiicei lui Gigi Becali au participat și trei călugări de la Mânăstirea Frăsinei. De regulă aceștia nu părăsesc niciodată lăcașul sfânt, dar de data aceasta au făcut o excepție.

“Ei nu au mai ieșit din mânăstire de 20 de ani. Au venit pentru că sunt prietenii mei”, a spus Gigi Becali.

După nunta imperială, Teodora și soțul ei au dat buzna într-un magazin de genți pentru voiaj. Acesta a fost primul pas pentru luna de miere care a urmat. Au petrecut câteva zile în California, apoi la Hollywood, după care s-au îndreptat spre Bora Bora.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini