Redactia.ro
Home » Știri » „Fiica” lui Cornel Galeș, mesaj cutremurător după moartea acestuia

„Fiica” lui Cornel Galeș, mesaj cutremurător după moartea acestuia

GALERIE FOTO (3) „Fiica” lui Cornel Galeș, mesaj cutremurător după moartea acestuia

„Fiica” lui Cornel Galeș . Fiica sprituală a lui Cornel Galeș, a postat un mesaj sfâșietor după ce a aflat vestea tragică. Cornel Gales a murit pe 1 decembrie, într-un accident de mașină.

„Fiica” lui Cornel Galeș, mesaj cutremurător după moartea acestuia

 

Maria, fina lui Cornel Galeș a postat un mesaj emoționant după aflarea veștii că bărbatul a murit. Soțul regretatei cântărețe, Ileana Ciuculete a murit pe 1 decembrie, la vârsta de 60 de ani, într-un accident de mașină, în Spania.

Sunt extrem de îndurerată din cauza faptului ca ambii mei părinți spirituali s-au dus între îngeri foarte devreme. O iubire ca a lor, mai rar. Îmi pare atât de rău ca nu am apucat să vorbim. Să mă vedeți cât de mult am crescut și mai ales să vă convingeți că vorbele voastre au fost adevărate “vei ajunge o cântăreața de succes.

Viața este atât de scurtă… de aceea trebuie sa o apreciăm și să ne bucurăm de fiecare moment, lucru și mai ales de persoanele de lângă noi. Vă mulțumesc că m-ati încurajat și că am reușit să vă fac mândri. Vă iubesc nașii mei. Nu vă voi uita niciodată”, este mesajul postat de Maria, fina Ilenei Ciuculete şi a lui Cornel Galeş.

Cornel Galeș a murit

Ieri, lumea autohtonă a fost șocată de vestea că soțul regretatei artiste, Ileana Ciuculete, a murit. Deși, multă lumea nu a crezut acest lucru, Ambasada României a confirmat decesul. O serie de mesaje de condoleanțe și-au făcut apariția pe contul lui de socializare. Mai multe persoane și-au exprimat regretul când au aflat vestea.

Dumnezeul sa-l odihneasca! Lumina vesnica!”, este mesajul postat de o internaută.

Viviana, actuala iubită a lui Cornel Galeș a confirmat la rândul său vestea. „Nu ştiu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost naşă lui Cornel şi mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reuşesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc. Voi pleca, mâine, de dimineaţă, deja am rezolvat, şi voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reuşesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuşi, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulaţie în Spania”, a declarat Viviana, care, în cele din urmă, a confirmat decesul.

În urmă cu un an, soțul regretatei cântărețe Ileana Ciuculete și-a vândut proprietățile din România, și a decis să plece, alături de iubita sa, în Spania.

Cântăreața de muzică populară, Ileana Ciuculete a murit în 2017,după ce a fost diagnosticată cu ciroză.

Citeste si:Cornel Gales, soțul regretatei artiste Ileana Ciuculete a murit într-un accident rutier

Loading...