Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Cornel Palade i-a declarat „război” Biei Khalifa: „Te prind, prostituată mică și o să-ți placă”

Fiica lui Cornel Palade i-a declarat „război” Biei Khalifa: „Te prind, prostituată mică și o să-ți placă”

bia khalifa

Au fost momente tensionate între Bia Khalifa și Cornel Palade la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Înainte de a părăsi competiția de la PRO TV, actorul a fost înjurat și jignit de vedeta OnlyFans.

Cornel Palade, înjurat de Bia Khalifa

Tânăra în vârstă de 23 de ani nu și-a mai controlat limbajul într-o discuție aprinsă cu Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani, și l-a înjurat și jignit de față cu colegii, fără să mai țină cont că sunt filmați.

„Eu vorbesc cum vorbesc și în viața de zi cu zi, nu mă abțin. Ăsta e vocabularul meu! Eu nu trebuie să îți dau ție explicații. Nu tu m-ai crescut. Tot mincinos ești în fața mea”, spunea ea, după ce l-a făcut cu ou și cu oțet pe Cornel Palade.

Concurenta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a stârnit multe controverse printre colegii săi, iar Mara Bănică, Lidia Buble și Tania Popa i-au atras atenția, însă ea nu a părut deloc interesată de ceea ce se întâmpla.

Fiica lui Cornel Palade, amenințare voalată

Ada, fiica actorului, a reacționat dur după ce a văzut imaginile de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Și a făcut-o printr-o amenințare voalată.

Într-o postare de pe conturile sale de socializare, Ada Palade a făcut-o praf pe Bia Khalifa după ce aceasta i-a atacat tatăl. Și, alături de o fotografie în care explica de ce a părăsit România pentru a-și continua viața în Anglia, Ada Palade aruncă și o amenințare voalată.

”Te prind, prostituată mică și o să-ți placă”, i-a transmis ea concurentei Bia Khalifa de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.  „Am plecat pentru că l-am văzut pe tatăl meu fiind disprețuit de oameni cărora le lipsește respectul și moralitatea. Am plecat pentru că am fost supusă abuzului și abuzului sexual în țara mea”, a mai notat Ada Palade.

Scena l-a deranjat și pe Dan Negru

Și Dan Negru a reacționat dur la imaginile difuzate de Pro TV. „O tânără de 23 de ani promovată ca fiind de success, deși are 8 clase primare, l-a umilit și înjurat la tv pe actorul Cornel Palade în vârstă de 70 de ani! Am revăzut momentul zilele astea… Umilința e de partea cealaltă a libertății! (…)

În 2022, când bullingul, violența, hărțuirea ne sunt dușmani, momentul în care tânăra îl înjură pe vârstnicul Cornel în prime-time nu reprezintă România! (…) Dar agresivitatea nu e o formă de curaj. E o formă de prostie. Să le spuneam asta copiilor!”, a spus Dan Negru pe conturile sale de socializare cu privire la scandalul dintre Bia Khalifa și Cornel Palade de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: