Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Gigi Becali. afacere de milioane de euro. Ce business și-a deschis Teodora

Fiica lui Gigi Becali. afacere de milioane de euro. Ce business și-a deschis Teodora

Tedora Becali

Fiica cea mare a lui Gigi Becali a moștenit calitățile intelectuale ale tatălui ei. Teodora Becali s-a lansat în afaceri de milioane de euro. Cu ce se ocupă.

Teodora Becali, tun de milioane de euro

Se pare că fiica cea mai a lui Gigi Becali l-a moștenit pe milionar nu doar la trăsăturile fizice, cât și la talentul în business. Frumoasa Teodora, proaspătă mămică, nu a pierdut deloc timpul și și-a deschis propria afacere. Este vorba despre o agenție imobiliară. Fiica milionarului urmează să construiască un complex de blocuri cu aproximativ 200 de apartamente.

Teodora Becali are 26 de ani și în urmă cu un an s-a căsătorit cu omul de afaceri Mihai Mincu. Soțul ei o susține în tot ceea ce face. Fiica lui Gigi urmează să ridice complexul în zona Pipera și va investi o sumă considerabilă de bani, care îi va aduce după vânzarea apartamentelor milioane de euro.

Teodora Becali și Mihai Mincu, nuntă ca-n povești la Palatul Snagov

Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a căsătorit în urmă cu un an și jumătate cu Mihai Mincu. A fost nunta anului, cu o petrecere de vis la Palatul Snagov, unde au participat peste 700 de invitați. Și cu multe cadouri, dar și bani puși la plic. Gigi Becali a spart tiparele și a depus un milion de euro într-un cont comun, dar de nuntă. Asta după ce cheltuise 500.000 de euro pentru a organiza fără cusur evenimentul. Iar, la aproape un an distanță, Teodora a devenit mămică de fetiță.

Mihai Mincu, cel care a devenit ginerele lui Gigi Becali, este un tânăr care provine dintr-o familie foarte potentă financiar. Cel supranumit ”Prinţişorul din Dobroeşti” a debutat, în anul 2017, în lumea afacerilor cu vânzarea de haine şi comerţul cu ceai şi cafea. La scurt timp, a mai înfiinţat o firmă care are ca obiect de activitatea fabricarea de parfumuri şi cosmetice. Mihai Mincu a reușit să-și impresioneze socrul, acesta fiind foarte încântat de alegerea făcută de fata sa cea mare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: