Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Gigi Becali, mama model. Finantatorul FCSB este fericit

Fiica lui Gigi Becali, mama model. Finantatorul FCSB este fericit

Teodora Becali se declara o femeie fericita. Este asezata la casa ei, s-a casatorit cu “printul din Dobroesti”, cu multe afaceri pe mana si se bucura de o fetita minunata. Cei  doi au fost surprinsi in timp ce faceau mici cumparaturi la mall.

Paparazzi de la Spynews.ro i-au surprins pe Teodora Becali si Mihai Mincu alaturi de fetita lor Maria, la cumparaturi in mall. Ceea ce a atras atentia a fost grija cu care cei doi si-au instalat fetita in masina, dar si bucuria de a fi impreuna si de a se ajuta reciproc. Chiar daca shoppingul la mall nu s-a lasat cu mii de lei aruncati pe te miri ce, Teodora si Mihai s-au bucurat de compania lor si mai ales de fiica Maria. Cu tot arsenalul la bord, tinerii au reusit sa se acomodeze cu viata de parinti in orice conditii. Astfel ca, acestia au reusit sa faca si mici cumparaturi, sa isi cumpere de mancare, ca mai apoi sa se ocupe de micuta Maria care a fost plimbata de tatal ei prin mall, in timp ce mama Teodora era la casa de marcat.

Caruciorul bata-l vina

Plecarea spre casa a fost insa un pic dificila, iar caruciorul celei mici a fost cauza problemei celor doi. In timp ce Teodora isi aseza micuta in masina in scaunul dedicate copiilor, Mihai se chinuia cu caruciorul in portbagaj. Insa, tot Teodora Becali a fost cea care a gasit solutia, astfel ca aceasta si-a ajutat sotul greu incercat de impachetarea carutului. Pana la urma, totul s-a incheiat cu bine, semn ca tinerii parinti fac o echipa buna impreuna si se descurca in orice conditii, indiferent de problemele aparute. In plus, cei doi se bucura si de un copil extrem de cuminte, la cumparaturi in mall, in comparative cu alti copii care dau batai de cap parintilor.

Teodora Becali se declara o femeie fericita. Este asezata la casa ei, s-a casatorit cu “printul din Dobroiesti”, cu multe afaceri pe mana si se bucura de o fetita minunata. Cei  doi au fost surprinsi in timp ce faceai mici cumparaturi in oras.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: