Redactia.ro
Home » TV » Fiica lui Ilie Năstase a împlinit 18 ani! Cum și-a sărbătorit Alessia Năstase majoratul

Fiica lui Ilie Năstase a împlinit 18 ani! Cum și-a sărbătorit Alessia Năstase majoratul

GALERIE FOTO (4)

Ilie Năstase are clar cu ce se mândri! Alessia, fiica cea mare din căsătoria cu Amalia Teodorescu, a împlinit 18 ani! Adolescenta devenită acum majoră stă cu mama ei și actualul soț al acesteia, Răzvan. Amalia este cea care i-a organizat o petrecere de toată pomina chiar acasă!

Sărbătoare mare pentru fiica cea mare a foștilor soți Amalia și Ilie Năstase, care și-a celebrat majoratul.

Fiica lui Ilie Năstase, majorat sărbătorit în curtea casei

Fiica lui Ilie Năstase a împlinit 18 ani! Cum așa ocazie importantă, Amalia, fosta soție a lui Ilie Năstase și mama Alessiei, a vrut să organizeze o petrecere ca la carte chiar în curtea casei! Așa se face că locul a împânzit cu baloane colorate cu frumoasa vârstă a Alessiei, dar și cu hamace, lampioane, cu bar și dj, totul pentru ca toți să se simtă cât mai bine.

Alessia Năstase a absolvit în iunie liceul privat Mark Twain International School, iar de la party nu au lipsit colegii ei, alături de care fiica lui Ilie Năstase s-a distrat de minune.

Alessia Năstase, tatuaj cu chipul lui Ilie Năstase

La doar 18 ani, Alessia și-a făcut un tatuaj care îl reprezintă pe celebrul ei tată! Desenul stilizat îl ilustrează pe marele tenisman Ilie Nătase în timp ce are în mână o rachetă de tenis și o umbrelă în cealaltă mână. Tatuajul a fost în totalitate ideea Alessiei, care l-a schițat singură!

Talentul la desen al fiicei lui Ilie Năstase a putut fi observat încă din copilărie, având în vedere că Alessia a început să picteze de la 4-5 ani.

Fiica cea mare a foștilor soți Amalia și Ilie Năstase este acum o tânără de 18 ani extrem de împlinită! A încercat la un moment dat să practice și tenisul, însă și-a dorit să meargă pe drumul artelor. Între timp, Alessia a intrat la o facultate de design renumită din Paris, Parsons, unde a primit o bursă și unde va studia „Artă, media și tehnologie”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: