Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a împlinit 14 ani. Cum arată astăzi Irinuca

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a împlinit 14 ani. Cum arată astăzi Irinuca

GALERIE FOTO (3) Monica si Irinel Columbeanu

Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a împlinit 14 ani. Fetița se bucură de un real succes pe internet, după ce și-a lansat și un vlog. Cum arată astăzi fata celui mai controversat cuplu din showbiz?

 

Cum arată astăzi Irinuca

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au motive de bucurie. Fiica celor doi, Irinuca, a împlinit 14 ani. În anul 2007 venirea pe lume a Irinucăi i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură, deoarece părinții săi erau persoane publice, iar povestea lor de dragoste erau în atenția presei. Cei doi soți aveau și un reality-show, iar viața lor era filmată minut de minut. Astfel, Irinuca s-a născut în fața camerelor de filmat, totul cu acordul lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor. Pentru cei doi a fost un mare motiv de bucurie venirea pe lume a acesteia, iar primele momente din viața Irinucăi au fost de asemenea filmate.

Irinuca a devenit o adevărată domnișoară și are un real succes în mediul online. Fetița și-a lansat și un vlog cu care face furori păe Youtube. Fata trăiește alături de mama ei în Malibu, dar petrece timp și cu Irinel Columbeanu, atunci când vine în România.

Irinuca a preluat câteva trăsături de la ambii părinți. Irinel Columbeanu vorbește despre fiica sa de fiecare dată cu mare entuziasm și emoții, fiind singurul copil pe care îl are și pe care l-a avut la o vârstă destuld e înaintată.

Povestea de viață dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu a fost mereu în centrul atenției, însă, după mulți ani, cei doi au ales că este cel mai bine să divorțeze.

Irinel Columbeanu nu a vrut ca Irinuca să fie crescută de Monica

Irinel Columbeanu s-a obișnuit cu gândul că este departe de fiica sa, însă, fostul om de afaceria  recunoscut că nua  fost de la bun început de acord ca Monica să fie cea care o crește pe Irinuca. Într-un interviu acordat în urmă cu cinci ani, făcut public abia acum, afaceristul spunea și motivul pentru care nu ar vrea ca Monica să o crească pe cea mică.

Irinel Columbeanu era de părere, la acea vreme, că el are posibilitatea să îi ofere o educație mult mai bună fiicei sale, Irinuca.

,,Divorțul nu m-a schimbat, m-a readus la cum eram înainte. Am fost liber și înainte, și în timpul căsniciei, și după. Egalitatea dintre bărbați și femei ar trebui manifestată în mod unitar. În clipa în care alegi să nu faci loc minciunii, lucrurile sunt automat simplificate. Persoanele nesincere nu se vor mai afla în viața mea. Am considerat că pot să îi ofer mai multă educație fiicei mele decât în mod opus. Consider că seturile mele de valori ar fi mai utile unui copil decât alte seturi de valori la care ar avea acces în alte circumstanțe”, a declarat Irinel Columbeanu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: