Redactia.ro
Home » Știri » Fiica lui Laurențiu Reghecampf ar fi împlinit astăzi 25 de ani. Iată mesajul emoționant pe care l-a transmis Mariana Pfeiffer

Fiica lui Laurențiu Reghecampf ar fi împlinit astăzi 25 de ani. Iată mesajul emoționant pe care l-a transmis Mariana Pfeiffer

GALERIE FOTO (2)

Ziua de 10 iunie este una extrem de tristă pentru Laurențiu Reghecampf și fosta lui soție, Mariana Pfeiffer. Ana Lisa, fiica celor doi, s-a stins din viață la doar un an. Cauza – o malformație la inimă. Regretata lor fiica ar fi împlinit astăzi 25 de ani. Mama ei a postat un mesaj de-a dreptul emoționant pe rețelele de socializare.

Fiica lui Laurențiu Reghecampf ar fi împlinit astăzi 25 de ani. Iată mesajul emoționant pe care l-a transmis Mariana Pfeiffer

Durere mare pentru Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer. Cei doi păstrează în suflet o adevărată dramă, ceea ce puțini știu. Cei doi au fost nevoiți să-și îngroape fiica de doar un an din cauza unei boli necruțătoare. În această zi, Ana Lisa ar fi trebuit să împlinească 25 de ani. Se pare că antrenorul și fosta lui soție nu pot trece marea pierdere din viețile lor.

Reghe și Mariana Pfeiffer mai au împreună un băiat, pe nume Luca. Cu toate astea, fosta soție a antrenorului încă păstrează vie amintirea fiicei sale. Ea nu a putut trece cu vederea peste această zi, 10 mai. În acest sens a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu micuța ei decedată, dar și un mesaj emoționant.

„Un înger din Cartea Vieții mi-a scris nașterea fetiței mele, și șopti când închise cartea „Prea frumoasa pentru pământ”,a scris Mariana Pfeiffer pe rețelele de socializare.

sursa foto: Instagram/Mariana Pfeiffer

Micuța lui Laurențiu Reghecampf și a fostei sale partenere, Mariana Pfeiffer, s-a stins din viață la un an și o lună din cauza unei malformații congenitale la inimă. La scurt timp însă, cei doi l-au adus pe lume pe Luca. Mariana Pfeiffer nu poate trece peste această zi tristă și publică de fiecare dată poze cu fiica ei pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: