Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Leonard Doroftei are trăsături de fotomodel și planuri mari de viitor. Cu ce se ocupă tânăra în Canada

Fiica lui Leonard Doroftei are trăsături de fotomodel și planuri mari de viitor. Cu ce se ocupă tânăra în Canada

GALERIE FOTO (3) fiica doroftei

Leonard Doroftei locuiește de ani buni în Canada, țara în care a plecat pentru a avea un viitor mai bun. Fostul sportiv este un tată mândru pentru că are trei copii care îi oferă numeroase motive de bucurie. Fiica lui Adrian Doroftei, Vanessa, este de o frumusețe răpitoare și are planuri mărețe pentru viitor, dorind să devină medic.

Leonard Doroftei are o fiică cu alură de fotomodel

Leonard Doroftei s-a mutat, în urmă cu mai mulți ani, în Canada după ce s-a simțit umilit în repetate rânduri de către statul român. Muncește din greu pentru visul său, iar momentan lucrează cot la cot cu muncitorii pentru a ridica o nouă sală de sport. Recent, Leonard Doroftei i-a uimit pe toți internauții după ce a distribuit o imagine în care apare fiica sa, Vanessa.

fiica leonard doroftei
Vanessa are 19 ani și visează să devină medic

În imaginea cu pricina, Vanessa poartă o rochie neagră, cu un decolteu care lasă puține lucruri imaginației. Tânăra are o frumusețe de necontestat, iar trăsăturile sale sunt demne de un model. Leonard Doroftei susține că meritul i se cuvine în întregime soției sale căci de la ea a moștenit Vanessa frumusețea debordantă.

Tânără nu este doar atrăgătoare, ci și inteligentă și cu planuri clare de viitor. Vanessa își dorește să devină medic, conform dezvăluirilor făcute de către fostul pugilist.

leonard doroftei si sotia sa
Leonard Doroftei alături de soția sa

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie”,  povestea Leonard Doroftei.

Leonard Doroftei duce dorul României

Deși locuiește de o bună perioadă de timp în Canada, Leonard Doroftei duce dorul României și a oamenilor dragi care se află în țara natală. „N-aș fi plecat niciodată. Dar acolo trebuie să fii un adevărat șacal ca să răzbești. M-a durut când, la un moment dat, parcă eram considerat un cerșetor. Și n-am cerut niciodată cuiva ceva. Dar pe banii tăi să fi văzut așa, e dureros. Eu cred că dacă dacă vin acum în țară, nu mai plec. Atât de mult îmi lipsesc oamenii de acolo. Atât de mult îi iubesc pe românii mei. Bine măcar că aici, în Canada, sunt înconjurat de români. Mă simt că acasă”, povestea Leonard Doroftei, într-un interviu acordat pentru AS.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: