Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Liviu Vârciu, dezamăgită de tatăl ei! Carmina suferă, dar nu se ferește: „Am fost ok. Acum…nu facem niciun sacrificiu”

Fiica lui Liviu Vârciu, dezamăgită de tatăl ei! Carmina suferă, dar nu se ferește: „Am fost ok. Acum…nu facem niciun sacrificiu”

GALERIE FOTO (2) Fiica lui Liviu Vârciu, dezamăgită de tatăl ei! Carmina suferă, dar nu se ferește: „Am fost ok. Acum...nu facem niciun sacrificiu”

Fiica lui Liviu Vârciu, dezamăgită de tatăl ei! Carmina suferă, dar nu se ferește. Iată ce a declarat!

Fiica lui Liviu Vârciu, dezamăgită de tatăl ei

Carmina Vârciu este de o frumusețe rară! Fiica lui Liviu Vârciu are frumoasa vârstă de 20 de ani și este extrem de determinată să aibă un viitor echilibrat și de succes. Aceasta avea o relație extrem de închegată cu părinții ei, însă acum, se simte mai îndepărată de tatăl său.

Carmina a dezvăluit că relația dintre ea și tatăl ei, Liviu Vârciu a devenit dezechilibrată, distantă, acesta namaioferindu-i atenția de altă dată după care încă tânjește. Deși nu mai este un copil, Carmina are pretenții de la tatăl ei:

„Nu mă feresc. Anumite chestii din viața mea voiam să le țin pentru mine, dar este greu să le țin. Eu cu tata am fost ok o perioadă, acum suntem mai distanți.

Nu știu ce gândește el, probabil că vrea să vadă că mă descurc singură din orice punct de vedere, sau nu știu. El este ocupat cu munca și cu filmările și eu sunt ocupată și nu ne vedem, sau nu facem niciun sacrificiu.

Nu pot să zic că trăiesc cu speranța, pentru că nu mai am 10 ani să trăiesc cu speranța paternală, dar, cine știe, o să vedem ce o să fie.”, a declarat Carmina, la Antena Stars.

Liviu Vârciu, credit la bancă pentru Carmina

Cu toate că fiica lui Liviu Vârciu susține că tatăl ei nu face sacrificii pentru ea, acesta a demonsytrat în trecut cât de mult o iubește. Liviu Vârciu a mărturisit că a fost nevoit să facă un credit pentru fiica lui, studentă la Facultatea de Jurnalism atunci când s-a mutat în București:

„Copii mari, cheltuiala mare. Trebuie sa-i iau apartament lui fii-mea în București pentru ca s-a mutat la facultate aici. Bineînțeles, trebuie sa-i iau mașina și uite așa terminasem și eu cu creditele pe care le-am făcut, dar acum trebuie sa fac altele pentru ca trebuie să-i iau apartament (…) Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca am reușit sa o mut pe mama, i-am făcut o căsuța mult visata lângă București, în Ilfov”, a declarat Liviu Varciu la Antena Stars.

„Am început un nou capitol în viața mea. M-am mutat singură. Mulțumesc @liviu_varciu și @conforturban pentru cea mai minunata surpriză.
Sunt învăluită de emoții frumoase și constructive care mă vor ajuta in multe de acum înainte. Sunt cea mai fericită. Mă simt norocoasă”, a scris tânăra ulterior pe rețelele sociale.

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: