Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Liviu Vârciu trăiește o frumoasă relație de iubire: „Nu o sa îmi pese niciodată părerile lumii”

Fiica lui Liviu Vârciu trăiește o frumoasă relație de iubire: „Nu o sa îmi pese niciodată părerile lumii”

Carmina Vârciu este de o frumusețe rară! Fiica lui Liviu Vârciu are frumoasa vârstă de 20 de ani și este extrem de determinată să aibă un viitor echilibrat și de succes. Aceasta are o relație extrem de închegată cu părinții ei, dar și cu iubitul ei cu care este de 3 ani de zile. Iată detaliile din spatele acestei povești de dragoste!

Fiica lui Liviu Vârciu trăiește o frumoasă relație de iubire

Carmina Vârciu a povestit că ea și iubitul ei se cunosc de 8 ani de zile, mai exact de pe vremea când avea numai 12 ani, însă au avut o perioadă de aproximativ cinci ani în care nu și-au vorbit. Tânăra nu dorește să dea prea multe detalii și nici să-și expună relația în lumea mondenă:

„Am încercat cât am putut să țin această parte a vieții mele privată, având în vedere că în propria mea opinie, așa e cel mai sănătos și asta am să încerc să fac în continuare. Este o poveste foarte lungă, dar și foarte frumoasă. Ne cunoaștem de 8 ani, și ne-am regăsit de 3”, a explicat fiica lui Liviu Vârciu pentru SpyNews.

Carmina Vârciu: „Nu o sa îmi pese niciodată părerile lumii”

Carmina Vârciu susține că se simte binecuvântată de relația cu mama ei și că îi place să aibă în jurul ei oameni frumoși, motiv pentru care nu pune la suflet părerile negative pe care le au cei din jur:

„Sunt fericită, pentru că am norocul să fiu înconjurată de cei mai frumoși oameni și să fiu binecuvântată în ceea ce privește relația cu mama. Suntem foarte bine, fericiți. Mie nu mi-a păsat și nici nu o sa îmi pese niciodată părerile lumii”, a mai spus tânăra pentru sursa menționată.

Liviu Vârciu, credit la bancă pentru Carmina

Liviu Vârciu a mărturisit că a fost nevoit să facă un credit pentru fiica lui, studentă la Facultatea de Jurnalism atunci când s-a mutat în București:

„Copii mari, cheltuiala mare. Trebuie sa-i iau apartament lui fii-mea în București pentru ca s-a mutat la facultate aici. Bineînțeles, trebuie sa-i iau mașina și uite așa terminasem și eu cu creditele pe care le-am făcut, dar acum trebuie sa fac altele pentru ca trebuie să-i iau apartament (…) Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca am reușit sa o mut pe mama, i-am făcut o căsuța mult visata lângă București, în Ilfov”, a declarat Liviu Varciu la Antena Stars.

„Am început un nou capitol în viața mea. M-am mutat singură. Mulțumesc @liviu_varciu și @conforturban pentru cea mai minunata surpriză.
Sunt învăluită de emoții frumoase și constructive care mă vor ajuta in multe de acum înainte. Sunt cea mai fericită. Mă simt norocoasă”, a scris tânăra ulterior pe rețelele sociale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: