Redactia.ro
Home » TV » Fiica lui Mihai Gâdea a ajuns la vârsta majoratului. Cum arată Karina Maisha

Fiica lui Mihai Gâdea a ajuns la vârsta majoratului. Cum arată Karina Maisha

GALERIE FOTO (4)

Fiica celebrului jurnalist, Mihai Gâdea a împlinit recent vârsta majoratului. Momentul a fost unul special pentru întreaga familie și prIetenii fetei. Realizatorul TV este o persoană discrete în cee ace privește familia dar nu a stat pe gânduri și i-a pregătit fiicei sale o surpriză. Imaginile postate de Gâdea pe contul au atras atenția. Proaspăta majoră, Karina Maisha îi moștenește frumusețea mamei.

Cum arată fiica lui Mihai Gâdea

Mihai Gâdea se poate considera un om împlinit din toate punctele de vedere. Are o familie frumoasă și pe plan professional îi merge foarte bine. Cu prilejul împlinirii a celor 18 ani a fiice, el a organizat o petrecere pentru Karina. La eveniment au participat prietenii fetei, colegii de liceu și familia. Realizatorul TV se mândrește cu familia, ar imaginile postate de la petrecere arată că are și motive. Cei doi apar îmbrățișați cu zâmbetul pe buze. Trăsăturile naturale ale fetei, rochia discretă au atras atenția.

Ce surpriză i-a pregătit Mihai Gâdea fetei

Chiar dacă în emisiunile TV Gâdea pare foarte serios, la majoratul fetei s-a detașat și i-a pregătit un moment inedit Karinei. Cu toate că nu pare, el are o voce melodioasă și a profitat de aceste atu. Prezentatorul de televiziune a interpretat piesa „Can’t Help Falling In Love” a lui Elvis Presley. Astfel i-a spus în versuri fiicei sale cât de mult o iubește.

Talentul artistic a jurnalistului se pare că a fost moștenit și de Karina. Ea s-a alăturat în momentul artistic al tatălui. Karina devenit deja cunoscută pe Youtube, prin câteva videoclipuri în care interpretează melodii despre iubire și prietenie. Ea a intrat pentru prima dată în atenția publicului în 2014, când i-a fost publicat videoclipul melodiei „Voi aștepta”.

Soția lui a pus bazele unei afaceri profitabile în centrul Bucureștiului. Agatha este proprietara unei grădinițe cu afterschool, unde s-a alăturat și sora ei.Numele fetei este unul exotic și mereu au existat întrebări în privința lui. Ce semnifică și de unde provine a explicat chiar Mihai Gâdea. Numele nu au fost alese la întâmplare, Karina înseamnă „dulceață”, iar Maisha, „plin de viață”, într-un dialect african.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: