Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Sorin Bontea, surprinsă în tandrețuri cu un băiat misterios. Miruna Bontea îl va face socru pe jurat?

Fiica lui Sorin Bontea, surprinsă în tandrețuri cu un băiat misterios. Miruna Bontea îl va face socru pe jurat?

Cum arată fiica lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite? Miruna Bontea s-a transformat într-o domnișoară super sexy

Chef Sorin Bontea este unul dintre cei mai buni bucătari pe care România îi are. El și-a câștigat celebritatea în urma aparițiilor sale de la Antena 1 în cadrul mai multor emisiuni. Sorin Bontea este apreciat și iubit de telespectatori, dar nu mulți știu faptul că are o fiică de 19 ani care este superbă. Miruna a fost surprinsă alături de un băiat misterios. Despre cine este vorba.

Cine este băiatul misterios alături de care s-a fotografiat Miruna Bontea

Miruna Bontea este fiica de 19 ani a celebrului Chef Sorin Bontea. Miruna este de o frumusețe răpitoare și recent s-a afișat cu un băiat misterios. Fiica lui Sorin Bontea a publicat o fotografie în care apare îmbrățișată cu un băiat de vârsta ei. Să fie oare viitorul potențial ginere a vedetei de la Antena 1? Miruna Bontea nu a dat detalii în descrierea fotografiei, lăsat un semn de întrebare internauților în privința ei și a băiatului.

Miruna Bontea nu își dorește să urmeze cariera tatălui ei

În cadrul unui interviu, Miruna Bontea a fost întrebată dacă moștenește pasiunea pentru bucătărie de la tatăl ei și dacă își dorește să facă o carieră din acest lucru. Fiica lui Chef Sorin Bontea a spus că într-adevăr îi place să gătească și a învățat rețete de la tatăl său, doar că visul ei este să devină psiholog.

Îmi plăcea să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place. Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar.„, a fost declarația fiicei lui Sorin Bontea.

Chef Sorin Bontea, despre cei doi copii ai săi

Chef Sorin Bontea a declarat și el că știe faptul că fiica sa nu îi va călca pe urme. El a povestit că înțelege exact dorințele copiilor săi și că lucrul cel mai important este să înțelegi faptul că ei au propria viață. Chef Sorin Bontea a mai spus că până acum i-a fost ușor să îi crească pe cei doi copii ai săi, dar acum o dată cu vârsta, aceștia fiind deja mari, totul devine mai dificil.

Mirunei îi place să gătească, își face singură tot felul de preparate, dar e departe de a fi interesată de o carieră în bucătărie. De acum încolo, e ceva mai complicat. Știți cum se spune – copii mici, probleme mici. Copii mari, probleme mari. Până acum, mi se pare că a fost floare la ureche, a crescut lângă noi, a fost bine. Vine un moment în care trebuie să își ia zborul… Nu am griji în ceea ce privește experiențele împreună. Ca părinte, mi se pare important să înțelegi că fiica sau fiul tău are propria lui viață și să respecți asta. Încercarea de a-ți ține copilul mereu lângă tine cred că este o formă de egoism.„, a declarat Sorin Bontea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: