Redactia.ro
Home » Știri » Fiica lui Vasile Barani, ingenunchiata de durere. Cum isi plange tanara tatal mort de Covid-19

Fiica lui Vasile Barani, ingenunchiata de durere. Cum isi plange tanara tatal mort de Covid-19

GALERIE FOTO (2)

Vestea vestea decesului lui Vasile Barani a intristat toata suflarea muzicii populare romanesti, iar cea care are de suferit cel mai mult in aceste clipe este fiica ceterasului maramuresean.

 

Kristiyana a urmat acelasi drum muzical ca tatal sau, Vasile Barani, iar faptul ca parintele de care era extrem de atasat a fost rapit de coronavirus in doar o saptamana a lasat un gol in sufletul cantaretei. Aceasta si-a deschis sufletul si a povestit cu lacrimi in ochi despre ultimele momente de viata ale tatalui ei si despre regretul ca nu a putut sa ii fie alaturi. Intr-un interviu pentru starpopular.ro, Kristiyana a povestit ca nu a stiut de problemele de sanatate ale tatalui sau si ca ea se afla la Bucuresti in tot acest timp. “Toți suntem dărâmați, frații și mama noastră. E o durere prea mare. Dacă era bolnav, era altceva, dar să moară într-o săptămână e dureros. Eu nu am știut că a luat virusul, eu sunt la București, ei la Maramureș. Am vorbit cu el vineri, se simțea foarte rău, abia mai respira. El mi-a zis că se simte bine… ori îi era frică, panicat de ce vede și la televizor. Sâmbătă l-a dus la terapie, nu mai putea respira, era cu 40% din saturație, nu mai avea oxigen. Am încercat foarte mult să-l ducem la București, la Cluj, în toata țara asta n-am găsit un pat într-un spital”, a marturisit cantareata de muzica populara.

Vasile Barani a crezut ca este racit

Din pacate, Vasile Barani a avut parte de ingrijiri medicale cand era foarte tarziu. Acesta a crezut initial ca este racit, astfel ca, a preferat sa se trateze cu paracetamol, la domiciliul sau. Fiica a tinut sa faca lamuriri in acest sens. „Pur și simplu a crezut că este răcit, a cântat la o petrecere și acolo a simțit un fior în spate și când a ajuns acasă a făcut și febră. A crezut că e o simplă răceală, nu și-a dat seama că e chiar așa periculos. A luat paracetamol, a făcut împachetări, vreo nouă zile a stat așa. Când a mers la spital, s-a dus pe ultima sută de metri. Doctorii de la Sighetul Marmației l-au tratat foarte bine. Nu am crezut că e virusul ăsta, toți am zis că e o simplă răceală. Când a început pandemia în primăvară, s-a izolat în casă. Acum, toată lumea a crezut că e o simplă vorbă cu virusul ăsta, uite că a venit un val mai mare, noi nu am crezut și uite așa s-a întâmplat”, a povestit Kristiyana.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: