Redactia.ro
Home » Știri » Fiica Oanei Cuzino a împlinit 18 ani. Cum arată Naomi

Fiica Oanei Cuzino a împlinit 18 ani. Cum arată Naomi

GALERIE FOTO (8)

Fiica Oanei Cuzino a împlinit 18 ani și a fost sărbătorită de cei dragi. Adolescenta a crescut și a moștenit frumusețea mamei ei.

 

Cum arată acum Naomi

Fiica celebrei Oana Cuzino a ajuns la vârsta majoratului. Cu această ocazie, prezentatoarea ,,Ce se întâmplă, doctore?” i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Pentru mine, cel mai frumos dar al vieţii poartă numele tău, scumpa mea Naomi, cea mai bună, generoasă, talentată şi inteligentă persoană pe care o cunosc! Să-ţi fie bine şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele! Să te bucuri de multă sănătate!”, a fost mesajul prezentatoarei TV.

Oana Cuzino, în vârstă de 49 de ani, se înțelege de minune cu fiica ei.

,,Naomi are multe pasiuni. Apa este una dintre ele. Chiar a făcut performanță în wakeboard și îi place să se dea cu placa, îi place baschetul, fotbalul. 
Mai are un hobby, pe care ea nu-l consideră hobby, ci un lucru absolut firesc: pictura. Îi place foarte mult să picteze și poate că la un moment dat va face ceva în sensul acesta, dar nu vreau să pun presiune pe ea. Trebuie să fie totul o plăcere!”, spunea Oana Cuzino, în urmă cu un an, pentru PRO TV.

Prezentatoarea TV a declarat că își susține fiica în tot ceea ce își dorește să facă și va fi mereu alături de ea, chiar și în cele mai dificile momente ale adolescenței.

,,Sunt lucruri pe care noi, părinții, nu trebuie să le facem. În niciun caz nu trebuie să îi spunem: „Uite, te-ai schimbat! Nu te mai recunosc!”  Acestea sunt lucruri absolut greșite și mesaje pe care nu trebuie să le transmitem copiilor noștri, ci exact opusul.  

„Ești același, trăiești anumite schimbări firești, nu ți se întâmplă doar ție! Doar fii mult mai atent să nu intri în situații pe care nu ți le dorești, să nu te lași purtat de val sau de de voința grupului din care faci parte, mai ales când există idei năstrușnice și eu te iubesc, sunt aici pentru tine și comunică cu mine orice s-ar întâmpla!„, a spus prezentatoarea TV, ca un sfat pentru alți părinți.

 

Oana Cuzino, drama care a marcat-o

Oana Cuzino are o viață de invidiat. Însă, puțini sunt cei care știu drama care a marcat-o. Prezentatoarea TV a fost căsătorită de două ori. Prima căsătorie a fost cu Mircea Stănescu, fiul jurnalistului Sorin Roșca Stănescu. Cei doi s-au cunoscut în anii 90, când ambii erau la început de carieră.

Oana Cuzino debutase la  cotidianul „Național”, în timp ce Mircea Stănescu își începuse cariera politică, fiind consilier pentru doi premieri din România, de la acea vreme. Căsnicia celor doi nu a  durat mult, între ei fiind numeroase neînțelegeri, motiv pentru care au ales să divorțeze.

La câțiva ani după divorț, fostul soț al Oanei Cuzino a fost implicat într-un grav accident rutier, când a lovit mortal un pieton care se afla pe trecere în Capitală. Mircea Stănescu a trecut prin divorțul care l-a marcat profund și, ulterior, accidentul pe care l-a provocat, încât toate acestea au devenit de nesuportat. Fiul jurnalistului Sorin Roșca Stănescu a decis să își pună capăt zilelor un an mai târziu. Fostul soț al Oanei Cuzino a fost găsit împușcat în apartamentul său din Șoseaua Panduri, la vârsta de doar 39 de ani.

Oana Cuzino a trecut printr-o dramă de neimaginat. Însă, îndrăgita prezentatoarea și-a refăcut viața după ce l-a cunoscut pe omul de afaceri Yoav Shtern, cu care o are pe Naomi. Mariajul celor doi a durat doar 12 ani, ulterior, cei doi hotărând să se despartă în condiții amiabile.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: