Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Oanei Roman a ajuns la spital: ”Am găsit-o roșie toată”

Fiica Oanei Roman a ajuns la spital: ”Am găsit-o roșie toată”

Fiica Oanei Roman a ajuns din nou la spital. Ce probleme de sănătate are micuța

Fiica Oanei Roman a ajuns la spital. Probleme după probleme în viața Oanei Roman. După ce zilele trecute mama sa a ajuns pe mâna doctorilor, suferind o intervenție chirugicală, acum vedeta dă o nouă veste tristă. Isabela, fiica sa și a lui Marius Elisei, a fost transportată la Urgențe, după ce a făcut o febră puternică.

Fiica Oanei Roman a ajuns la spital

Fiica Oanei Roman a ajuns la spital. Problemele se țin lanț de Oana Roman. După ce zilele trecute, mama sa, Mioara Roman, a fost operată, medicii eliminându-i colecistul, vedeta și-a anunțat fanii că și fiica sa a fost transportată de urgență la spital. Asta din cauză că fetița a fost găsită bolnavă, într-o stare de febră și cu frisoane, informează Spynews

Marius Elisei a fost cel care a transportat-o pe Isabela la doctor. De altfel, copilei i s-a făcut și un test Covid.

„A avut un episod de boală. Am venit acasă și am găsit-o roșie toată. Ce-o fi pățit copilul? Și a făcut febră mare, frison. Am sunat la doctor. Mi-a spus că dacă epidosoadele de febră și frison nu trec, trebuie să mergem la spital. Și din cauză că nu i-a trecut și avea stare de rău, a dus-o tati la doctor. Și cu ocazia asta i-am făcut toate analizele posibile. I-am făcut inclusiv test Covid”, a mărturisit Oana Roman în emisunea „Mămici de pitici cu lipici”.

Momente grele pentru Oana Roman! După ce și-a operat mama, acum și fiica ei a ajuns la spital: „E foarte contagios”

Oana Roman a stat atunci internată cu cea mică și a precizat că fiica sa nu a avut coronavirus, ci este o viroză cu care s-a confruntat încă de la primii pași. De aceea, acum Isabela stă mai mult în casă, fiind și sezonul rece.

„Covid. De mică a avut tot felul de viroze, răceli. Și în timpul stării de urgență a fpcut mononucleoză și am stat cu ea internată în spital. Trei zile nu am ieșit deloc din spital. Ea are și un visur foarte contagios și nu are voie în colectivitate. Deasta nici nu a mai fost la tenis. Mai are de stat în casă”, a mai explicat vedeta, la Antena Stars.

Mioara Roman, externată din spital

Mama Oanei Roman, Mioara Roman, a ajuns în urmă cu câteva zile, la spital. A trecut printr-o intervenție chirurgicală, după ce a acuzat stări de rău. Medicii i-au scos colecistul. Între timp, a fost externată, chiar mai devreme decât se aștepta Oana Roman, și a fost adusă acasă, joi, și de cealaltă fiica, Catina. Momentul a fost filmat de Oana Roman și postat pe rețelele de socializare.

„Gata, dragilor, am plecat să o iau pe mama acasă și sunt foarte bucuroasă, pe lângă faptul că mă duc să o iau acasă, că astăzi e mai cald și nu e gerul ăla îngrozitor care ne-a înnebunit. Sunt 8 grade, e soare, e frumos, mă duc să o iau pe mama și apoi toată ziua o să am filmări pentru emisiunea „Mămici de Pitici, cu Lipici” de la Antena Stars. Filmăm de zor lucruri interesante și o să vă arăt și vouă (…)  Gata, am luat-o pe mama și pentru că m-ați tot întrebat, uite-o și pe sora mea. Este cu noi. Și mama este în spate și suntem bine și mergem acasă”, a spus Oana Roman pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: