Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Oanei Roman, doborâtă de moartea bunicii sale. În ce stare este Isabela: ”Se clătina…”

Fiica Oanei Roman, doborâtă de moartea bunicii sale. În ce stare este Isabela: ”Se clătina…”

Într-o atmosferă încărcată de emoție și tristețe, comunitatea și lumea mondenă din România și-au luat rămas bun de la Mioara Roman, o figură emblematică a societății românești, care a fost condusă pe ultimul drum luni, 26 februarie 2024. Mioara Roman, decedată la vârsta de 83 de ani, și-a petrecut ultimul an din viață într-un azil de lux din Snagov, departe de agitația vieții publice la care a fost obișnuită.

Ceremonia de înmormântare, organizată cu mare grijă de fiica sa, Oana Roman, a reflectat nu doar statutul social al Mioarei Roman, dar și dragostea profundă și respectul pe care Oana le-a avut întotdeauna pentru mama sa. Slujba, oficiată de un sobor de patru preoți, a fost un omagiu adus vieții și moștenirii lăsate de Mioara. Petalele de flori albe care au presărat ultimul drum și coliva ornată cu foiță de aur au adus un ultim tribut personalității sale marcante.

Fiica Oanei Roman, afectată de moartea bunicii sale

Printre momentele cele mai emoționante ale ceremoniei s-a numărat și reacția nepoatei sale, Isabela, fiica Oanei Roman. Tânăra, profund afectată de pierderea bunicii sale, a cedat sub greutatea emoțiilor în timpul slujbei de înmormântare. Prezența sa constantă alături de sicriul Mioarei Roman, atât în biserica Sfântul Gheorghe Nou, cât și la mormânt, înainte de coborârea în groapă, a fost dovada unei legături afective puternice, dar și a impactului profund pe care moartea bunicii sale l-a avut asupra ei.

Absența lui Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman și tatăl Isabelei, a adăugat o notă de tristețe și mai mare întregului eveniment. Conform mărturiilor celor prezenți, Isabela a simțit cu acuitate lipsa tatălui său în aceste momente de cumpănă, momente în care prezența ambilor părinți ar fi fost un suport emoțional semnificativ pentru ea.

Cum se simte Isabela, fiica Oanei

În ciuda lipsei lui Marius Elisei, comunitatea, prietenii și familia au fost alături de Oana Roman, oferindu-i sprijin și consolare în aceste momente dificile. Legătura dintre Oana și Isabela, evidențiată în mod special în această perioadă de doliu, a arătat cât de important este suportul familial în fața adversităților vieții.

Mioara Roman, care a fost căsătorită timp de 33 de ani cu Petre Roman, va rămâne în memoria colectivă nu doar ca o figură publică de seamă, dar și ca o mamă și bunica iubită, al cărei spirit și amintire vor continua să inspire și să aducă împreună generații. Înmormântarea ei la Cimitirul Reînvierea, în cavoul familiei, marchează nu doar sfârșitul unei ere, dar și continuitatea unei legături care transcende timpul și spațiul.

„În aceste momente se vede educația. Domnul Petre roman a făcut așa cum a știut că este mai bine, nu a venit la înmormântare, a trecut înainte, și-a adus omagiile și a plecat. Dacă ar fi venit la înmormântare, probabil că ar fi atras foarte mult atenția asupra lui. Am uitat de prezența tatălui Isabelei, dar la un moment dat, mă uitam la acest copil de 9 ani care o sprijinea din ochi pe mama sa.

A înțeles că ea nu are rolul principal acolo, era efectiv un stâlp. Energia a fost foarte puternică și am văzut-o pe Isabela că se clătina puțin. Mi-am dat seama că deși părea un adult, era un copil, care avea mai mult nevoie ca oricând ca în spate să fie tatăl ei, ea toată viața va așteptat ca tatăl ei să fie eroul ei, dar el n-a venit”, a declarat Roxana Gabor Iliescu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: