Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Ronei Hartner a primit o nouă lovitură după moartea mamei! Are „interzis” în România: ”Lupul își schimbă blana, dar năravul”

Fiica Ronei Hartner a primit o nouă lovitură după moartea mamei! Are „interzis” în România: ”Lupul își schimbă blana, dar năravul”

Rona Hartner, o prezență vibrantă și îndrăgită pe scena artistică, a lăsat în urma ei nu doar o carieră impresionantă, dar și o familie care resimte profund absența sa. Plecarea sa prea devreme, chiar înainte de a împlini 51 de ani, a adus nu doar durere, dar și complicații neașteptate care împiedică momentele de reculegere și omagiere a memoriei sale.

Rona Hartner a fost o figură emblematică în lumea artei, cunoscută nu doar pentru rolurile sale din filme, dar și pentru contribuția în muzică și arta performanței. Spiritul său liber și pasiunea pentru artă au inspirat mulți tineri artiști, iar moștenirea sa culturală rămâne semnificativă.

Fiica Ronei Hartner nu poate să-și viziteze mama la cimitir

Potrivit declarațiilor Rindei Hartner, sora Ronei Hartner, Rita Sumayla, fiica artistei, se confruntă cu o situație deosebit de dificilă. Dorința sa de a vizita mormântul mamei în România este împiedicată de lipsa acordului tatălui său, Rocco Sedano, care trebuie să îi dea permisiunea necesară pentru a părăsi Franța. Acest refuz adaugă o nouă dimensiune la tragedia familiei, întrucât Rita este privată de posibilitatea de a-și aduce un omagiu mamei sale în modul tradițional.

„Tatăl fetei are rolul avut în ultimii 15 ani. Unul de decor. Un tata e tată când e lângă copil toți anii, nu începând cu 15 ani… Lupul își schimbă blana, dar năravul nu. Continuăm… Fata e bine, cu mama.

Singura chestie care e mai dificilă e că fata ar vrea să vină în țară la mormântul mamei ei, dar nu poate să iasă fără semnătura lui. Tatăl nu dă semnătura. Până una- alta, fata e bine și asta e cel mai important”, a spus Rinda Hartner, în emisiunea moderată de Cristi Brancu.

Familia Ronei este încă în doliu

Rinda Hartner, într-un moment de sinceritate în podcast-ul moderat de Adrian Artene, a împărtășit și despre suferința persistentă a mamei lor. Impactul pierderii Ronei este atât de puternic încât mama artistei nu poate să privească fotografiile fiicei sale sau să asculte melodiile pe care aceasta le-a interpretat. Această mărturisire dezvăluie adâncimea durerii și a golului lăsat în urmă de Rona Hartner, o artistă care a atins inimile multor persoane prin talentul și carisma sa.

„Să îi mângâi durerea mamei e foarte greu, ea încă nu poate să conceapă asta. E greu, îi zic «mama, totuși, suntem fericiți noi, în supărarea noastră, că putem să o mai auzim în muzică, putem să o mai vedem în filme, gândește-te la cei care își pierd un copil, un frate, o soră și nu mai au… Tot ce ne-a lăsat Rona, le e și mai greu lor».

Ea îmi spune: «Mie mi-e greu pentru că nu pot să ascult muzica ei, să mă uit la filmele ei, deocamdată nu pot să mă uit nici la poze». Am zis că înțeleg. «Când o să fii pregătită o să te uiți la ele». Mulțumesc, Rona, pentru ce bucurii ai adus. A lăsat-o pe fată, nu numai muzica și filme, picturile ei. Tot sufletul ei e aici. Cel mai important e că a lăsat-o pe fată, un cadou de neprețuit și are nevoie de noi”, a spus sora artistei în podcastul moderat de Adrian Artene.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: