Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Roxanei Ciuhulescu, operată de urgență! Cum se simte micuța după intervenția chirurgicală

Fiica Roxanei Ciuhulescu, operată de urgență! Cum se simte micuța după intervenția chirurgicală

GALERIE FOTO (4) Fiica Roxanei Ciuhulescu, operată de urgență! Cum se simte micuța după intervenția chirurgicală

Fiica Roxanei Ciuhulescu, Ana, în vârstă de doar 15 ani, a fost supusă unei intervenții chirurgicale de urgență pentru o afecțiune gravă a coloanei vertebrală, scolioză severă. Iată cum se simte adolescenta după această operație și cum a fost afectată familia lor!

Fiica Roxanei Ciuhulescu, operată pentru scolioză severă

Roxana Ciuhulescu a împărtășit publicului despre problemele de sănătate ale fiicei sale și despre necesitatea intervenției chirurgicale pentru scolioză. Scolioza toraco-lombară a fost diagnosticul Anei în 2020, iar, cu toate eforturile depuse pentru a trata această problemă, aceasta s-a agravat treptat, evoluând de la 36 de grade la 64 de grade. Această afecțiune a pus în pericol sănătatea fiicei lui Roxana Ciuhulescu și a necesitat o intervenție chirurgicală de urgență. Roxana Ciuhulescu a fost alături de Ana pe tot parcursul acestei experiențe dificile.

Ana a petrecut o noapte în secția de Terapie Intensivă, o practică medicală obișnuită, iar acum se află în etapa de recuperare. Chirurgia a implicat corectarea coloanei vertebrale și necesită o perioadă de timp pentru ca adolescenta să se recupereze complet.

„Azi noapte a dormit la Terapie Intensivă, așa e protocolul medical. O doare spatele, dar este o durere asociată cu o febră musculară. Peste o săptămână urmează să o externeze. În toată această perioadă stau cu ea, să fiu eu sigură că este bine”, a declarat, Roxana Ciuhulescu, pentru Click!

Mesajul Roxanei Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu și-a exprimat deschis sentimentele în ceea ce privește situația tragică prin care trece fiica ei. Ea a menționat că aceasta este cea mai încercată perioadă din viața sa și a Anei și că rugăciunile și credința în Dumnezeu i-au dat putere pentru a depăși momentele dificile.

„Cu toate că nu s-a terminat încă acest an, fără doar și poate pot să trag o concluzie despre el: este cel mai încercat an din toată viața mea! Un an în care am trăit emoții și stări cât alții în zece sau cât alții în 100. În 2020, în vremea pandemiei, fiica mea, astăzi în vârsta de 15 ani, a fost diagnosticată cu scolioză toraco-lombară. Cu toate că am făcut toate eforturile pentru a putea scăpa de această problemă, Ana a purtat inclusiv un corset special 24 de ore din 24 și a făcut gimnastică medicală, fizioterapie și alte terapii, problema a continuat să se agraveze până am ajuns la diagnosticul de scolioză severă.

Creșterea rapidă în înălțime și lipsa completă a mișcării din timpul pandemiei – pentru un copil foarte activ care practică balet de la 3 ani și a făcut înot, volei și echitație la viața ei, oprirea bruscă a oricărei activități fizice și-a spus cuvântul. Într-un timp record, scolioza a evoluat de la 36 de grade la 64 de grade, iar viața fiicei mele a ajuns să fie pusă în pericol.

După ani în care ne-am tot chinuit și am trăit cu frica operației, iată că nu am putut-o evita. Vreme de 9 ore, astăzi (marți – nr.) am simțit că nu am aer, că mor și învii, că totul este un vis în culori gri, reci, din care nu mă mai trezesc. Au fost cele mai grele 9 ore din toată viața mea și doar încrederea în Dumnezeu și ruga neîncetată către El m-au întărit”, este mesajul postat de Roxana Ciuhulescu pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Facebook – roxana.ciuhulescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: