Redactia.ro
Home » Știri » Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor au anunţat ce se întâmplă pe 14 septembrie, la 8 ani de la moartea tatălui lor

Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor au anunţat ce se întâmplă pe 14 septembrie, la 8 ani de la moartea tatălui lor

Corneliu Vadim Tudor a murit la vârsta de 65 de ani, în anul 2015. Acesta a încetat din viață în urma unui infarct, în data de 14 septembrie 2015.

Văduva „Tribunului”, Doina, este și acum sfâșiată de durere din cauza pierderii suferite. Doina a afirmat în numeroase rânduri că are senzația că cel care i-a fost soț este plecat într-o deplasare și spune că-l așteaptă să se întoarcă acasă.

Din mariajul lui Corneliu Vadim Tudor cu Doina au rezultat două fiice, Lidia și Eugenia.

Fetele îi vor face pomană

Lidia a mărturisit că familia pregătește o pomană pentru sufletul său cu tot ce îi plăcea lui.

„Tata este tata și o să rămână veșnic în amintirea noastră. Noi dăm de pomană, de când a murit tata, vara și toamna, dar în general pe 14 septembrie, mereu, facem pomană.

Așa că și anul ăsta, când se împlinesc opt ani de la moartea tatălui nostru, o să mergem la Biserică să facem același lucru cu pachețele cu mâncare de post.

Vrem să punem în punguțe ce îi plăcea lui să mănânce: fructe, ceva dulce, un suc. Vedem noi mai exact atunci”, a declarat, Lidia Vadim, pentru click.ro.

Lidia l-a visat vreme de 6 ani

După decesul lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia l-a visat pe acesta în fiecare an, timp de șase ani, în diverse momente. Deși se bucura să-și vadă părintele în vis, aceasta știa că poate acesta era, de fapt, neliniștit.

“În ultima vreme nu l-am mai visat deloc. L-am visat vreo șase ani la rând în diferite momente aparte, doar îmi apărea în vis și cam atât. Îmi plăcea să îl visez pe tata, normal, doar că după o perioadă am realizat că el era neliniștit.

De vreo doi ani nu-l mai visez și asta este bine. Înseamnă că este mulțumit de noi și liniștit”, a mai spus tânăra pentru sursa amintită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: