Redactia.ro
Home » Știri » Filip și Maria își doresc să aibă inimile reparate. Medicii britanici s-au oferit să-i opereze gratis, dar micuții au nevoie de ajutorul nostru

Filip și Maria își doresc să aibă inimile reparate. Medicii britanici s-au oferit să-i opereze gratis, dar micuții au nevoie de ajutorul nostru

GALERIE FOTO (2) Filip și Maria își doresc să aibă inimile reparate. Medicii britanici s-au oferit să-i opereze gratis, dar micuții au nevoie de ajutorul nostru

Filip și Maria își doresc să aibă inimile reparate. Medicii britanici s-au oferit să-i opereze gratis, dar micuții au nevoie de ajutorul nostru! Iată toate detaliile!

Filip și Maria speră la o viață normală

Filip și Maria sunt doi copii care speră la o viață normală, după ce ani de zile părinții au încercat să-i protejeze, privându-i de micile bucurii ale copilăriei.

Cei doi nu se cunosc, dar au ceva în comun: au venit pe lume cu inimi bolnave. Viața lor s-ar putea schimba, însă, grație unei echipe de medici din Marea Britanie care s-a oferit să-i opereze pe cord pro bono.

Filip și Maria au nevoie de bani pentru tratamente

Aceștia vin la Bucureşti special pentru ei, însă tot e nevoie de fonduri pentru tratamente și consumabilele folosite în timpul operațiilor și la ATI. Iar acești bani pot fi obținuți doar prin donații de la oameni mărinimoși, care pot trimite un sms la numărul 8848, prin plată cu cardul sau prin transfer bancar. Românii din străinătate pot sprijini și ei donând prin PayPal.

Filip trăiește la Nădlac, Maria la Gura Humorului. Îi despart nu doar sute de kilometri, ci și 12 ani. Îi unește însă suferința. Aceștia speră ca bula din jurul lor să se spargă în curând și să se bucure de o viață normală. Tot ce își doresc ei este ca inima lor să fie reparată.

Filip s-a născut cu malformație cardiacă, una pe care a dus-o până acum pe picioare dar care este nevoie să fie reparată. Pentru el, operația pe cord deschis este singura soluție.

Malformațiile la inimă i-au împiedicat să aibă o copilărie noarmală

Maria are un an și două luni și este al șaptelea copil al familiei sale. Părinții știau înainte de a se naște că fetița lor va avea probleme de sănătate dar au refuzat ideea unui avort. Inima ei are două găuri mari care nu s-au închis, din păcate, prin tratament medicamentos.

Medicii care îi au în grijă pe acești copii le-au recomandat părinților să facă operațiile acum, la final de ianuarie, început de februarie când la București vine, din Marea Britanie, o echipă medicală complexă pentru a opera mai mulți copii români cu inimi bolnave, potrivit Observator.

Britanicii vor opera pro bono în săli de chirurgie puse gratuit la dispoziție de una dintre cele mai mari rețele medicale private de la noi. Este nevoie doar de banii care să le asigure acestor copii tratamentele și consumabilele din timpul operației și apoi din ATI. Sumele pentru inimi reparate sunt mari, timpul este scurt.

 

Sursa foto: Observator

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: