Redactia.ro
Home » Știri » Filmul care te va ține în suspans de la început până la sfârșit. Apare în luna iulie și va fi un adevărat fenomen

Filmul care te va ține în suspans de la început până la sfârșit. Apare în luna iulie și va fi un adevărat fenomen

Luna iulie aduce pe Netflix un thriller misterios din Italia, intitulat „Vanished into the Night”. Acest nou film promite să captiveze publicul printr-o poveste plină de suspans și întorsături neașteptate. Premiera globală va avea loc pe 11 iulie și se anunță a fi un eveniment de neratat pentru iubitorii genului.

Filmul spune povestea lui Pietro, un bărbat cu un trecut zbuciumat, și a Elenei, un psihiatru american care s-a mutat în Puglia, Italia, pentru a fi alături de el. Cei doi s-au căsătorit și au avut doi copii, visând să restaureze o fermă și să o transforme într-un hotel. Cu toate acestea, lucrurile nu au mers conform planului și relația lor s-a deteriorat, ducând la despărțire.

De ce merită să vezi „Vanished into the Night”

În mijlocul unei lupte pentru custodia copiilor, situația devine și mai complicată când copiii dispar în timp ce se aflau cu Pietro la fermă. După ce îi caută disperat fără succes, Pietro este nevoit să o anunțe pe Elena, care îl învinovățește imediat pentru incident.

Tensiunea atinge cote maxime când primesc un telefon de la răpitori, care cer 150.000 de euro în numerar pentru eliberarea copiilor, cu un termen limită de 36 de ore. Elena este convinsă că răpitorii sunt cămătarii cu care Pietro a intrat în datorii în timp ce încerca să restaureze ferma. Acum, Pietro și Elena trebuie să facă tot ce le cer acești oameni periculoși pentru a-și recupera copiii.

Fără alte opțiuni, Pietro îl contactează pe vechiul său prieten Nicola, interpretat de Massimiliano Gallo. Nicola îi propune lui Pietro o înțelegere riscantă: îi va da banii necesari dacă Pietro îi va aduce niște droguri de la partenerii săi de afaceri. Pietro acceptă, iar aventura lui devine din ce în ce mai periculoasă.

După o noapte nebună pe mare, Pietro se întoarce miraculos în viață. Însă, la întoarcerea în Bari, descoperă că lucrurile sunt total diferite față de cum le-a lăsat. Nimic nu mai pare să corespundă realității, iar comportamentul Elenei și al celorlalți oameni din jurul său devine absurd. Pietro începe să creadă că înnebunește și încearcă să-și dea seama ce se întâmplă cu adevărat.

Suspans și mister până la ultima secvență

„Vanished into the Night” este un film care promite să țină publicul cu sufletul la gură până la ultima secvență. Fiecare moment este încărcat de tensiune și mister, iar întorsăturile de situație sunt atât de imprevizibile încât te fac să te întrebi ce se va întâmpla în continuare.

Massimiliano Gallo, cunoscut pentru rolurile sale din „Bastarzii din Pizzofalcone”, „Imma Tataranni” și „Vincenzo Malinconico”, aduce o interpretare de excepție în rolul lui Nicola. Alături de el, actorii principali reușesc să contureze personaje complexe, fiecare cu propriile motivații și secrete.

Pentru iubitorii de thriller și mister, „Vanished into the Night” este un must-watch. Povestea intrigantă, personajele bine definite și întorsăturile de situație fac din acest film o experiență cinematografică deosebită. Cu premiera globală pe 11 iulie, pregătiți-vă să fiți captivați de acest thriller italian care promite să fie unul dintre cele mai discutate filme ale verii.

Nu ratați premiera „Vanished into the Night” pe Netflix, un film care combină suspansul, misterul și drama într-o poveste captivantă. Cu o lansare programată pentru 11 iulie, asigurați-vă că aveți timpul liber pentru a urmări această producție care vă va ține cu sufletul la gură de la început până la sfârșit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: