Redactia.ro
Home » Știri » Filmul crimei din sectorul 4. Anchetatorii au reconstituit ultimele clipe din viaţa Ana Mariei. Cum a fost ucisă şi băgată în ladă

Filmul crimei din sectorul 4. Anchetatorii au reconstituit ultimele clipe din viaţa Ana Mariei. Cum a fost ucisă şi băgată în ladă

GALERIE FOTO (2)

Ilie Marcel Șerbuc, principalul suspect în cazul crimei din Berceni, i-a mărturisit în luna mai mamei sale, la telefon, că a ucis-o pe fetița de 12 ani.

Proprietarul apartamentului în care a avut loc crima a declarat că i-a închiriat locuința lui Marcel Șerbuc la sfârșitul lunii martie. Suspectul s-a mutat acolo împreună cu fata de 12 ani și mama ei. Tatăl biologic al minorei a declarat anchetatorilor că a vorbit ultima dată cu fiica sa pe 9 aprilie. Pe 11 aprilie acesta a sunat-o din nou, dar fata nu i-a mai răspuns.

Ar fi fost strangulată cu un cordon

Cadavrul găsit în lada patului, într-un apartament din Sectorul 4, este al fetiței de 12 ani dată dispărută acum o lună. Dar a fost comisă această crimă? Anchetatorii au refăcut firul poveştii, pas cu pas.

Tatăl biologic al Anei Maria le-a declarat anchetatorilor că a vorbit ultima oară cu ea, la telefon, pe 9 aprilie. Era duminică, cu o săptămână înainte de Paşte. După două zile, pe 11 aprilie, bărbatul a sunat-o din nou, dar fetiţa nu i-a mai răspuns la telefon.

Şerbuc i-a spus mamei fetei că Ana Maria a plecat la tatăl ei biologic şi că avea telefonul descărcat, de aceea nu poate fi sunată. Femeia a precizat că a mai încercat să ia legătura cu fiica ei şi zilele următoare, dar telefonul era fără semnal. Dar Monica Iftimovici nu s-a impacientat şi nu și-a căutat copilul.

La scurt timp, la începutul lunii mai, polițiștii au mers în satul natal al lui Marcel Şerbuc, din comuna Şcheia (Suceava) şi au stat de vorbă cu mama acestuia, ca să afle unde este el.

Aceasta le-a spus că nu știe nimic despre el. Câteva zile mai târziu, femeia a primit un telefon din partea

I-am spus că era căutat de poliție și l-am întrebat de ce. Atunci, el, deși la început n-a vrut să-mi spună nimic, mi-a zis că a făcut ceva foarte grav și că a omorât-o pe Ana Maria, fata concubinei lui. A spus că a avut un conflict spontan cu fata, iar el a împins-o, ea a căzut, s-a lovit de marginea căzii și a început să sângereze şi să tremure. Mai mult n-a vrut să-mi spună”, a mărturisit femeia, recent, în anchetă.

Proprietarul a găsit cadavrul în ladă

Pe 25 mai, prietenul proprietarului său a intrat în apartament și a constat că este gol, dar și că se simte un miros de putrefacție. Cadavrul a fost descoperit abia în 3 iunie.

Trupul copilei se afla în lada canapelei din sufragerie, învelit în doi saci menajeri. Legiştii care au efectuat autopsia au stabilit că moartea fetiţei s-a produs prin strangulare cu un cordon.

Deși din celelalte date ale anchetei rezultă că fetița a fost ucisă în dimineața zilei de 11 aprilie, legiștii spus că decesul s-a produs, cel mai probabil, „cu aproximativ trei săptămâni anterior descoperirii cadavrului”, adică pe la mijlocul lunii mai.

Mama copilei de 12 ani ucise și găsite într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, a ajuns la serviciul Omoruri. Aceasta a mărturisit că fiica ei ar fi fost ucisă de concubin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: