Redactia.ro
Home » TV » Filmul de pe Netflix care doboară record după record. Te va duce de la agonie, la extaz în doar câteva minute

Filmul de pe Netflix care doboară record după record. Te va duce de la agonie, la extaz în doar câteva minute

filme romantice

În 2022, Netflix a adus pe ecranele noastre un thriller mistic captivant intitulat „Don’t Worry Darling,” cu o distribuție impresionantă ce îi include pe Chris Pine, Florence Pugh și Harry Styles. Regizat de talentata Olivia Wilde, cunoscută și pentru rolul său în serialul „House” sub numele de „Thirteen,” acest film ne aduce într-o lume enigmatică ce amintește de „The Stepford Wives.”

Chris Pine își asumă rolul lui Frank, liderul unui grup de bărbați care par să trăiască vieți perfecte, alături de soțiile lor, într-un oraș numit Victory. În acest mic oraș, toate aspectele vieții par idilice. Bărbații pleacă la serviciu în fiecare dimineață, iar soțiile rămân acasă pentru a se ocupa de copii și de gospodărie.

Filmul de pe Netflix care a ajuns să doboare record după record

Florence Pugh și Harry Styles interpretează cuplul tânăr Jack și Alice, care par a fi extrem de fericiți în această lume perfectă. Cu toate acestea, nimic nu este ceea ce pare a fi în Victory.

Totul pare bine până când Alice începe să observe evenimente ciudate și tulburătoare desfășurându-se în jurul ei. Unul dintre personajele cheie, Margaret, jucată de Kiki Layne, este o femeie care și-a pierdut fiul în deșertul înconjurător și a devenit ulterior o paria în comunitatea sa. Alice devine martoră la momentul în care soțul lui Margaret îi administrează acesteia medicamente pentru a o calma după o izbucnire.

Cu toate acestea, evenimentele ciudate nu se opresc aici. Alice se întâlnește cu Frank, personajul jucat de Chris Pine, și simte că ceva nu este în regulă cu întreaga situație.

Nimic nu este ceea ce pare

O schimbare semnificativă de ton are loc atunci când Alice observă prăbușirea unui avion în deșertul din jurul orașului perfect. Aceasta decide să iasă din zona de confort a orașului pentru a ajuta oamenii implicați în accident. În timpul explorării, Alice face o descoperire uluitoare: sediul secret de lucru al bărbaților în mijlocul deșertului din afara Victory.

Pe măsură ce Alice explorează acest sediu misterios, ea atinge o fereastră care pare a fi ca o oglindă și, deodată, începe să experimenteze halucinații ciudate și să aibă viziuni despre o altă viață. Mai târziu, ea se trezește acasă, fără să știe cum a ajuns acolo.

„Don’t Worry Darling” se dovedește a fi o călătorie intrigantă într-o lume enigmatică și misterioasă. În timp ce am prezentat câteva elemente cheie ale poveștii, există multe alte enigme și secrete care așteaptă să fie dezvăluite în timpul vizionării filmului pe Netflix.

Din distribuție remarcabilă și regia talentată a Oliviei Wilde, până la povestea captivantă și atmosfera mistică, „Don’t Worry Darling” promite să fie un film care te va ține lipit de ecran și care va stârni dezbateri și interpretări diverse printre telespectatori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: