Redactia.ro
Home » Stil de viață » Filmul de pe Netflix care este numărul 1 în trending. Trebuie să îl vezi neapărat!

Filmul de pe Netflix care este numărul 1 în trending. Trebuie să îl vezi neapărat!

netflix

Iată cea mai nouă apariție de pe Netflix. Neapărat trebuie să vezi acest film în weekend alături de familie. Este locul 1 în tendințe la acest moment. Iată despre ce film e vorba și care este distribuția.

Filmul care a rupt topurile în ultimele zile

Cel mai recent film semnat de David Fincher, intitulat „The Killer,” este un thriller de acțiune neo-noir, scris de Andrew Kevin Walker. Povestea se concentrează asupra unui asasin care se confruntă cu propria lui identitate și cu cei care l-au angajat într-o urmărire internațională, susținând că nu are nimic personal în această misiune eșuată.

Aflat pe platforma Netflix, pelicula îi are în distribuție pe Michael Fassbender în rolul principal, alături de Arliss Howard, Charles Parnell, Kerry O’Malley, Sala Baker, Sophie Charlotte și Tilda Swinton în roluri secundare. Intriga se desfășoară în jurul asasinului titular care devine ținta unei vânători internaționale de persoane, în urma unui eșec într-o misiune anterioară. Producția adaptată dintr-un roman grafic a început în 2007 la Paramount Pictures și Plan B Entertainment, cu David Fincher în rol de regizor și Alessandro Camon în calitate de scenarist. În 2021, Fincher a transferat proiectul pe platforma Netflix, iar Andrew Kevin Walker l-a înlocuit pe Camon în postul de scenarist.

„The Killer” a avut premiera la cea de-a 80-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția, pe 3 septembrie 2023, urmând să fie lansat într-o serie de cinematografe pe 27 octombrie 2023. De asemenea, filmul a fost disponibil pentru streaming pe Netflix începând cu 10 noiembrie 2023. Criticii au reacționat pozitiv la peliculă, oferindu-i recenzii favorabile.

Ce spune regizorul despre noua peliculă

Fincher a vorbit pe larg despre thrillerul de acțiune la conferința de presă de la Festivalul de Film de la Veneția de duminică, intrând în detaliu despre modul în care și-a dezvoltat personajul principal, un asasin calm și calculat interpretat de Michael Fassbender.

Simpatia a fost ultimul lucru care mi-a trecut în minte în ceea ce privește acest personaj”, a spus Fincher. „Nu trebuia să fie înspăimântător. Știi, banalitatea răului. Speranța mea este că cineva va vedea acest film și va deveni foarte nervos din cauza persoanei din spatele lor la coadă la Home Depot.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: