Redactia.ro
Home » Știri » Filmul de pe Netflix care te ține lipit de canapea. A ajuns pe locul 1 în topul din România

Filmul de pe Netflix care te ține lipit de canapea. A ajuns pe locul 1 în topul din România

Netflix

Pelicula „A Family Affair”, difuzată de Netflix, a ajuns pe prima poziție în clasamentul celor mai vizionate filme din România. Nicole Kidman, cu o performanță remarcabilă, joacă un rol esențial în această comedie romantică americană, regizată de Richard LaGravenese și scrisă de Carrie Solomon.

O poveste captivantă

„A Family Affair” a avut premiera pe celebra platformă de streaming Netflix pe 28 iunie 2024 și a captat rapid atenția publicului din întreaga lume. Cu o durată de 1 oră și 53 de minute, filmul a reușit să se poziționeze pe primul loc în topul celor mai vizionate filme din România, în ciuda unor recenzii mixte.

Pe lângă Nicole Kidman, filmul beneficiază de o distribuție notabilă, incluzându-i pe Zac Efron, Joey King, Liza Koshy și Kathy Bates. Chiar dacă diferențele de vârstă dintre actori au stârnit diverse opinii, chimia dintre aceștia adaugă un strat interesant și dinamicii poveștii.

Scenariul filmului se concentrează pe asistenta unui star de cinema extrem de pretențios. Aceasta, jucată de Joey King, se confruntă cu dificultăți în a fi luată în serios de angajatorul său celebru, interpretat de Zac Efron. Tensiunile și neînțelegerile dintre cei doi ating un punct culminant când asistenta descoperă că starul este îndrăgostit de mama sa, jucată de Nicole Kidman. Acest plot twist adaugă o notă de umor și dramatism poveștii, transformând-o într-o comedie romantică pe placul multora.

Reacțiile publicului și ale criticilor

Deși filmul a primit critici mixte, a adunat rapid un număr impresionant de vizualizări. În perioada 24-30 iunie 2024, „A Family Affair” a adunat 26,8 milioane de vizualizări, situându-se în fruntea topului celor mai vizionate filme de pe Netflix.

Criticul Glenn Kenny de la New York Times a descris filmul ca fiind unul ce ar putea fi redenumit „The Longest Eye Roll”, făcând referire la momentele de stânjeneală și neîncredere pe care le-a simțit pe parcursul vizionării. Emily Zemler de la Observer a subliniat lipsa de chimie dintre vedetele principale, considerând dinamica relației „stânjenitoare și inconfortabilă”.

„The Independent” a comparat filmul cu o altă poveste de dragoste lansată la începutul anului, „The Idea of You”, care explorează o temă similară: o mamă care se îndrăgostește de un muzician tânăr. Această comparație subliniază tendința actuală a filmelor de a explora relații neconvenționale și complexe, care captează interesul publicului.

Performanța lui Nicole Kidman

Nicole Kidman, cu o carieră plină de roluri diverse și apreciate, aduce în „A Family Affair” o interpretare care a atras atât laude, cât și critici. Rolul său de mamă îndrăgostită este redat cu sensibilitate și profunzime, demonstrând din nou versatilitatea și talentul actriței. Chiar și în fața criticilor, Kidman reușește să capteze atenția și să transmită emoțiile complexe ale personajului său.

Succesul filmului „A Family Affair” pe Netflix, în ciuda recenziilor mixte, subliniază cât de mult publicul apreciază poveștile captivante și interpretările de calitate. Reacțiile variate ale criticilor și ale publicului reflectă diversitatea gusturilor și așteptărilor când vine vorba de filmele romantice și comediile romantice.

 „A Family Affair” este un film care, prin povestea sa neconvențională și interpretările solide ale actorilor, a reușit să se poziționeze pe primul loc în topul vizionărilor pe Netflix în România. Deși nu a scăpat de critici, pelicula a captivat inimile multor spectatori, demonstrând că, în lumea filmelor, succesul nu depinde întotdeauna doar de recenziile favorabile, ci și de capacitatea de a rezona cu publicul larg. Nicole Kidman și colegii săi din distribuție au adus pe ecran o poveste de dragoste plină de surprize, care merită vizionată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: