Redactia.ro
Home » Stil de viață » Filmul străin de pe Netflix care o are în rol principal pe Giulia Nahmany. Povestea unei românce plecate la New York VIDEO

Filmul străin de pe Netflix care o are în rol principal pe Giulia Nahmany. Povestea unei românce plecate la New York VIDEO

Filmul străin de pe Netflix care o are în rol principal pe Giulia Nahmany. Iată povestea unei românce plecate la New York!

Filmul străin de pe Netflix care o are în rol principal pe Giulia Nahmany

Filmul străin de pe Netflix, intitulat „Love by Design” (Dragoste și Design), îi aduce în prim-plan pe actrița română Giulia Nahmany și pe povestea unei tinere românce care pleacă în căutarea succesului în New York. Giulia Nahmany este o cunoscută vedetă autohtonă, cu activități în domeniul muzicii și al afacerilor, care face acum primii pași în cariera de actriță.

Povestea unei românce plecate la New York

În acest film, Giulia Nahmany interpretează rolul lui Danielle Luca, o tânără româncă talentată și ambițioasă. Personajul ei se mută în New York, unde își găsește un job ca redactor de modă pentru o prestigioasă revistă din Manhattan. Cu toate acestea, visul ei se transformă în coșmar atunci când șefa sa, interpretată de Jane Seymour, își apropiază ideea creativă și o dezavantajează pe Danielle. Aceasta își pierde locul de muncă și iubitul, iar reputația ei este într-o situație precară.

Danielle se întoarce dezamăgită și demoralizată în România, unde redescoperă bucuria designului de modă și renunță la planurile sale de a avea succes în America. Ea se reconectează cu familia sa și se reîntoarce la pasiunea sa din adolescență, dedicându-se creării unei colecții de modă spectaculoase. Prin această întoarcere la rădăcinile ei, Danielle găsește nu numai refugiu, ci și curajul de a-și urma visurile, indiferent de obstacolele întâmpinate.

Filmul „Love by Design” a fost filmat în România și a avut premiera în cinematografele din țara noastră în anul 2014. Producția a fost o co-producție româno-americană și a adus în prim-plan peisajele și cultura românească, fiind realizat în locații precum Palatul Bragadiru din București, Teatrul Bulandra și satele pitorești din Transilvania, cum ar fi Sighișoara, Saschiz și Biertan.

Regizorul filmului, Michael Damian, a descris experiența filmărilor în România ca fiind un vis și o experiență memorabilă, apreciind frumusețea locațiilor din munții Transilvaniei. Giulia Nahmany însăși a afirmat într-un interviu că filmul poate fi un adevărat ambasador pentru destinațiile turistice din România, dând vizionarilor ocazia de a descoperi locuri unice și fascinante.

Filmul „Love by Design” nu este doar o poveste despre moda și cariera unei tinere românce, ci și despre reziliență, redescoperirea identității și curajul de a urma propriile visuri. Este un exemplu inspirațional pentru toți cei care se confruntă cu obstacole și dezamăgiri, arătând că, uneori, întoarcerea la rădăcinile noastre și la ceea ce ne pasionează cu adevărat poate aduce în viața noastră o nouă direcție și fericire.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: