Redactia.ro
Home » Știri » Filmului atacului din Piața Constituției. De unde a pornit conflictul

Filmului atacului din Piața Constituției. De unde a pornit conflictul

Filmului atacului din Piața Constituției. De unde a pornit conflictul

Filmului atacului din Piața Constituției.. Conflictul cu săbii și bâte din Piața Constituției, în urma căruia un bărbat de 50 de ani, și-a pierdut viața, a avut loc între clanul Alex Barbaro și Ionuț Mirea zis Boxerul. Toată cearta ar fi pornit de la o femeie. Potrivit anchetatorilor, cei doi s-au întâlnit în Piața Constituției cu un arsenal de oameni și arme albe.

Filmului atacului din Piața Constituției. De unde a pornit conflictul

Întreg conflictul a pornit în ziua de 28 septembrie, când liderul, Alex Barbaro, l-a sunat de mai multe ori pe Facebook pe Ionuț Mitrea. Barbaro i-a reproșat o pretinsă legătură cu iubita lui, spunându-i lui Mitrea să se întâlnească pentru a rezolva situația.

Cei doi și-au dat întâlnire pe 29 septembrie, la ora 22.00 în Piața Constituției. Se pare însă, că cei doi nu au venit singuri. Barbaro a venit cu 40 de oameni și 10 mașini, iar Mitrea a venit cu 20 de ajutoare și 5 mașini. Toți fiind înarmați cu săbii, cuțite și bâte.

O persoană a murit

Nu au apucat să discute mult, deoarece toată situația a degenerat și s-a ajuns la bătaie. Bătaia a fost filmată de camerele de supraveghere de pe clădirea parchetului General. În urma conflictului, un bârbat de 50 de ani, a fost bătut de 8 membrii ai grupării rivale și a murit în urma loviturilor primite.

Conform autorităților, victima ar fi scos o bâtă din mașină, moment în care a fost atacat fizic de câtre mai multe persoane. Acesta a primit mai mulle lovituri în zona capului, a spatelui și a membrelor cu bâte, pumni și picioare. În urma acestei tragedii, judecătorul a emis mandate pentru toți ceo 6 interlopi reținuți de catre Parchetul. Capitalei și Serviciul. Omoruri din. Poliția. Capitalei. Liderul grupării din Tei, Alec Barbaro, nu a fost prins nici până la ora actuală.

Citeste si:Cazul din Caracal. Mărturia șocantă a lui Gheorghe Dincă!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini