Redactia.ro
Home » TV » Filmul de pe Netflix care promite să ajungă în Box Office. A rupt topurile și a devenit numărul 1 în România

Filmul de pe Netflix care promite să ajungă în Box Office. A rupt topurile și a devenit numărul 1 în România

GALERIE FOTO (5) Filmul care a creat isterie pe Netflix! Are peste 4 milioane de vizionări 

În urma succesului fulminant al filmului original din 2016, filmul de pe Netflix „Don’t Breathe 2” a ajuns în cinematografe cu promisiunea unei noi experiențe de suspans și groază. Regizat de Rodo Sayagues și produs de Fede Alvarez, acest thriller tensionat își duce spectatorii într-o călătorie palpitantă prin întunericul psihologic și fizic.

Dacă prima parte și-a ținut spectatorii în suspans de la primul minut și până la ultimul, a doua parte promite mai mult. Aceeași idee principală, învăluită în și mai mult mister și sub o nouă perspectivă „nevăzătoare”.

Fimul de pe Netflix care promite să ajungă în Box Office

Filmul de pe Netflix se deschide într-un mod inedit, dezvăluindu-ne o nouă perspectivă asupra personajului principal, omul orb. Și de data aceasta este interpretat de Stephen Lang. Filmul ne transpune într-o comunitate izolată, în care acest personaj misterios își trăiește viața aparent liniștită. El are grijă de o tânără orfană, Phoenix, interpretată de Madelyn Grace, pe care a crescut-o și a instruit-o în tainele supraviețuirii.

Cu toate acestea, liniștea lor este distrusă brutal atunci când Phoenix este răpită de către niște indivizi necruțători. În acest moment, abilitatea „Omului orb” de a-și folosi toate simțurile este pusă la încercare. Omul orb face tot posibilul pentru a o găsi și a o salva pe Phoenix de captivitate. Pe măsură ce călătoria lor avansează, descoperim secrete întunecate din trecutul personajului principal. Ele sunt cele care îl mână să-și protejeze familia cu orice preț.

Tensiunea se poate tăia cu cuțitul

Performanța remarcabilă a lui Stephen Lang aduce o profunzime emoțională și o intensitate înfiorătoare rolului său. Între timp, și Madelyn Grace impresionează prin forța și hotărârea personajului său. Chimia dintre cei doi actori este palpabilă, oferind filmului o dimensiune umană și emoțională care îl deosebește de alte producții similare din genul său. Pe lângă suspansul constant și secvențele tensionate, „Don’t Breathe 2” explorează și teme mai profunde legate de familie, sacrificiu și răzbunare.

Regizorul Rodo Sayagues explorează cu îndemânare aceste aspecte, oferind publicului o experiență cinematografică complexă și captivantă. Filmul promite să ajungă rapid în topul Box Office-ului, fiind o continuare demnă a predecesorului, „Don’t Breathe 1”. Spectatorului i se promite un amalgam de groază, suspans și emoție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: