Redactia.ro
Home » Știri » Fishtopher, motanul „trist și deprimat” a fost adoptat după ce a devenit viral FOTO 

Fishtopher, motanul „trist și deprimat” a fost adoptat după ce a devenit viral FOTO 

Fishtopher, motanul „trist și deprimat" a fost adoptat după ce a devenit viral

Fishtopher, motanul „trist și deprimat” a fost adoptat după ce a devenit viral. Iată toate detaliile!

Fishtopher, motanul „trist și deprimat” a fost adoptat după ce a devenit viral

Se spune că motanul, Fishtopher era „trist și deprimat” în timp ce aștepta ziua în care va fi adoptat.Ulterior, o fotografie a acestuia care prezintă o privire extrem de tristă, a devenit virală, iar acum, motanul și-a găsit un cămin.

Fishtopher, un amestec de păr domestic scurt și Bengal în vârstă de 5 ani, este un „blând, liniștit, un cartof de canapea” care era ținut la Homeward Bound Pet Adoption Center din Blackwood, New Jersey, după ce a fost găsit ca fiind vagabond.

„Fishtopher nu este un pește din apă, dar este nelalocul lui la adăpost. Este foarte trist și deprimat și va mânca doar atunci când are companie”, se arată în profilul său din Pet Finder.

„…Este un băiat dulce, ușor de suportat și relaxat”, se mai arată în postare.

Motanul a fost descris ca fiind un „băiat mare și obraznic” care „adoră să fie mângâiat… și să primească frecții la bărbie”.

Anunțul a devenit rapid viral.

„Trăiesc pentru Fishtopher. aș muri pentru Fishtopher. Nu am văzut niciodată o ființă mai perfectă decât Fishtopher”, a spus un utilizator Twitter.

Iar acest statut de celebritate instantanee a funcționat.

Sâmbătă, Homeward Bound Pet Adoption Center a anunțat că iubitul lor animal care „a devenit viral pe internet cu fața lui tristă și grasă” și-a găsit o casă pentru totdeauna. A fost atât de popular, de fapt, încât centrul a avut „sute de întrebări” privind adoptarea lui, iar oamenii au format chiar o coadă în fața centrului pentru a-l căuta.

Dar faima lui Fishtopher nu s-a diminuat de când a plecat la noua sa casă. Noua sa familie i-a creat propriile conturi de Twitter și Instagram, împărtășind fotografii și videoclipuri în care apare semnificativ mai fericit. Profilurile sunt, de asemenea, folosite pentru a evidenția alte pisici care au nevoie de adopție.

Cine l-a adoptat pe Fishtopher

El a fost luat de Laura Folts, rezidentă din Baltimore, și de prietenul ei, Tanner Callahan, potrivit Insider. Articolul cu interviul lor a fost distribuit de conturile lui Fishtopher.

„Mă așteptam ca oamenii să fie de genul „oh, ura, peștele a fost adoptat!” și să treacă mai departe, dar s-au îndrăgostit la fel de tare ca și noi”, au scris marți pe Twitter noii proprietari ai lui Fishtopher de pe contul acestuia.

„După aproximativ 20 de minute de mers cu mașina, telefonul meu a început să explodeze cu notificări și cereri pentru mai multe poze și actualizări!”

„Încă sunt șocată când văd că numărul de urmăritori crește și nu ne-am dorit o astfel de atenție atunci când ne-am dus să-l adoptăm”, au continuat ei, „așa că încercăm să facem un bine folosind această audiență uriașă pentru a găsi case pentru alte pisicuțe și pentru a le oferi oamenilor actualizările pe care le tot cer.”

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: