Redactia.ro
Home » Monden » Fiul adoptiv al Luminiței Anghel își cere iertare. Mesajul emoționant al tânărului, scris în versuri, pentru părinții săi adoptivi

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel își cere iertare. Mesajul emoționant al tânărului, scris în versuri, pentru părinții săi adoptivi

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a revenit în lumina reflectoarelor. David le-a cerut iertare părinților, într-un mod emoționant. 

 

Mesajul emoționant al lui David Pușcaș

 

David Pușcaș a ales să le ceară iertare părinților într-un mod emoționant. Băiatul a lansat alături de solista Sarah JSun, o piesă în care le cere iertare părinților săi adoptivi, Luminița Anghel și Marcel Pușcaș. Melodia se numește ”Îmi pare rău” și a fost lansată azi, pe 4 noiembrie. În videoclip, David joacă fotbal ca tatăl său și cântă, precum Luminița Anghel.

Melodia și versurile emoționante îl prezintă pe David Pușcaș drept un băiat sensibil, talentat și atașat de familie. Mai mult, versurile arată că băiatul a fost afectat de divorțul Luminiței Anghel de Marcel Pușcaș, motiv pentru care afișează și atitudinea de adolescent rebel.

Tânărul și-a descoperit muza în  în persoana solistei Sarah JSun, care l-a adus pe calea cea bună. Cei doi au scos o melodie emoționantă și un videoclip care să sensibilizeze.

„Am lucrat mai multe luni la piesa asta, este o poveste emoționantă, de viață. Sperăm ca publicul să o placă și o să o iubească așa cum o iubim noi. David s-a apucat de cântat și va fi o surpriză pentru mulți”, ne-a spus solista. „Este un mesaj direct către mama și tata, o replică la răutățile care s-au tot scris despre mine. Eu le cânt părinților mei acum, le mulțumesc pentru anii în care m-au crescut. Este o piesă intimă, iar prima oară când mi-a spus Sarah despre ce e vorba, nu am vrut. Sunt curios cum va reacționa lumea. Nu e genul meu, dar a ieșit ceva wow”, a spus David Pușcaș.

Sarah și băiatul Luminiței Anghel s-au cunoscut în urmă cu un an și jumătate și au început să lucreze împreună la versuri.

„Pentru tot ce-ai dus / Pentru tot ce-am spus/ Îmi pare rău, acum îmi pare rău, / Știu că te-am rănit, / Doar eu am greșit/ Și-mi pare rău, acum îmi pare rău,/ Acum îmi pare rău/ Mamă, tu ai fost îngerul meu/ M-ai luat din mâini străine/ Și m-ai făcut fiul tău/ Și îți jur, că sub aripa ta/ Am trăit cele mai bune clipe din viața mea”, sunt doar câteva dintre versurile melodiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: