Redactia.ro
Home » Monden » Fiul adoptiv al Luminiței Anghel, mesaj emoționant pentru artistă. „Mamă, tu ai fost îngerul meu”

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel, mesaj emoționant pentru artistă. „Mamă, tu ai fost îngerul meu”

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel, mesaj emoționant pentru artistă

Luminița Anghel s-a luptat ani la rând să-l aducă pe calea cea bună pe fiul său adoptiv, David, dar fără succes. Artista a fost nevoită să renunțe la acesta, și să-l lase să-și croiască singur un rost în viață. De-a lungul timpului David a condamant-o pe mama sa pentru acest gest, dar acum fiul său adoptiv i-a transmis o scrisoare emoționantă.

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel, mesaj emoționant pentru artistă. „Mamă, tu ai fost îngerul meu”

David Pușcaș pare că și-a dat seama că părinții săi adoptivi, Luminița Anghel și Marcel Pușcaș, și a recurs la un gest emoționant. Acesta a filmat un videoclip la piesa în colaborare cu solista Sarah JSun, în care le cere iertare părinților săi adoptivi. „Îmi pare rău” a fost lansată pe 4 noiembrie, iar în videoclip David apare împreună cu tatăl său. „Am lucrat mai multe luni la piesa asta, este o poveste emoționantă, de viață. Sperăm ca publicul să o placă și o să o iubească așa cum o iubim noi. David s-a apucat de cântat și va fi o surpriză pentru mulți”, ne-a spus solista. „Este un mesaj direct către mama și tata, o replică la răutățile care s-au tot scris despre mine. Eu le cânt părinților mei acum, le mulțumesc pentru anii în care m-au crescut. Este o piesă intimă, iar prima oară când mi-a spus Sarah despre ce e vorba, nu am vrut. Sunt curios cum va reacționa lumea. Nu e genul meu, dar a ieșit ceva wow”, a declarat David.

David îi cere iertare mamei sale adoptive, Luminița Anghel

David și Sarah s-au cunoscut în urmă cu un an și jumătate, iar pe parcurs le-a venit această idee minunată. Sarah a spus că a fost ideea ei, ca piesa să devină reală. Mai mult, versul preferat al lui David este „Demoni negri au strigat / Îmi doream atât de tare să nu fie adevărat”. Pentru moment, Luminița Anghel și soțul său nu au reacționat la melodia fiului lor, prin care le cere ajutorul pentru momentele tensionate pe care le-au avut împreună. În urmă cu 20 de ani, Luminița Anghel a decis să îl adopte pe David, care a aflat la vârsta de 7 ani că este adoptat de la televizor, când o jurnalistă a spus acest lucru. Deși, artista avea o înțelegere cu presa din țară să nu vorbească despre acest subiect, pentru a nu-și răni fiul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: